Bergüzar Korel yaşını o denli bir deklare etti ki Devlet Bahçeli’yi akıllara getirdi!

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
Ünlü oyuncu Bergüzar Korel bir müddetdir ailesiyle Londra’da yaşıyor. Toplumsal medyadaki paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Korel, yeni yaşını kutladı. Ünlü oyuncu yaşını o denli bir deklare etti ki akıllara direk MHP Lideri Devlet Bahçeli geldi.

2009 yılında nikah masasına oturduğu meslektaşı Halit Ergenç’le memnun bir velilik süren Bergüzar Korel, üç çocuğunu dünyaya getirdikten daha sonra daha fazlaca kendini onlara adayarak oyunculuğu ikinci plana attı. Ünlü oyuncunun geçtiğimiz gün doğum günü olmasıyla sürpriz bir kutlama yapıldı.

bergüzar korel doğum günü

ARKADAŞLARIYLA BİRLİKTE KUTLADI

Ekranlardan bir müddetdir uzak kalan Korel, eşi ve arkadaşlarıyla doğum günün kutladı. Ortalarında pek epey ünlü ismin bulunduğu o imajları toplumsal medya hesabından paylaşan Korel, yaşını bir değişik söyleyince akıllara Devlet Bahçeli geldi.

bergüzar korel doğum günü

“SİZCE BEN KAÇ YAŞINDAYIM?”

Korel paylaşımında “Tanıştığımızda Halit şu anki yaşımdan 7 ben ise 18 yaş küçüktüm. Fotoğraftakilerin yarısından fazlasının ortalaması ise sanırım 30 yıl. Sizce ben kaç yaşındayım? Teşekkürler.” açıklamasında bulundu. Bergüzar Korel’in sorduğu yaş sorununun kararınun 40 çıkması akıllara MHP Önderi Devlet Bahçeli’nin 2009 yılında yaptığı hesaplamayı getirdi.

bergüzar korel pastası

“AKLIMI YİCEM”

Korel2in pastası da en az sorduğu soru kadar farklı bir metin içeriyordu. Korel’in yaş günü pastasının üzerinde “Aklımı yicem. Sus… Makûs bir şey yok dimi… Çabuk söyle ne oldu? Ay sakın bana anlatmayın! Hahahaha bi an ne oluyor dedim” kelamları kullanılmıştı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK GÖRÜNTÜ:

Türkan Şoray’ın şiir okuduğu nostaljik manzara toplumsal medyada ilgi gördü!