Bardakta Yalancı Tavuk Göğsü

Felaket

New member
Bardakta Yalancı Tavuk Göğsü Tanımı İçin Gereçler

  • 125 gram margarin
  • 1 su bardağı un
  • 1 litre süt
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 vanilin
Spanglesi için:

  • 2 yemek kaşığı kakao
  • Yarım su bardağı un
  • Yarım su bardağı şeker
  • Yarım litre süt
  • 1 adet yumurta
  • 1 yemek kaşığı tereyağ
Bardakta Yalancı Tavuk Göğsü Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. 100 gram sütlü çikolata (isteğe bağlı bitter isteğe bakılırsa sütlü çikolata gramı kendinize bağlı) tencereye margarini eritip üzerine unu ek ediyoruz.
  2. Tel çırpıcıyla güzelce karıştırıyoruz.
  3. Üzerine azar azar sütü ek ediyoruz ve karıştırmaya devam ediyoruz. Koyu hal alana kadar karıştırıyoruz.
  4. Üzerine şekeri ilave edip bir daha karıştırıyoruz ve vanilini ekliyoruz.
  5. Bittikden daha sonra bardaklara koyuyoruz.
  6. Üstünün spanglesi için kakaoyu unu eliyoruz ve üzerine şekeri ilave ediyoruz bunlara bi hoş karıştırıp yarım litre sütü ek edip yumurtayı da ekleyip tencerenin altını açıyoruz ve koyu hale gelene kadar karıştırıyoruz.
  7. Üzerine tereyağı ve çikolatayı ek edip soğumaya bırakıyoruz.
  8. Soğuduktan daha sonra yarım su bardağı soğuk su ek edip mikserle karıştırıyoruz.
Bardakta Yalancı Tavuk Göğsü Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst