Atıştan sonra adam bir polis silahından ölür

Leila

Global Mod
Global Mod
Oldenburg. Aşağı Saksonya'daki Oldenburg şehir merkezinde bir polis memuru tarafından atışlarla bir adam ölümcül bir şekilde yaralandı. Delmenhorst polisi, 21 yaşındaki Paskalya Pazar günü bir diskotekin önüne tahriş edici gaz püskürttü ve birkaç kişinin biraz yaralandığını söyledi. Kaçışında, tehdit eden polis memurlarına yaklaştı ve yönlerine irritabl gaz püskürttü.

Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık

27 yaşındaki bir memur ateşli silahını kullandı. Polise göre, saldırgan birkaç kez vuruldu ve ciddi şekilde yaralandı, hastanede öldü.

Şüpheli adam öldürme için 27 yaşındaki polis memuruna karşı soruşturma başlatıldı. Bir polis sözcüsü, bu gibi durumlarda bunun geleneksel olduğunu söyledi. Orantılığın korunup korunmadığı ile ilgilidir. 27 yaşındaki tahriş edici gaz tarafından yaralandı.

Prosedür Oldenburg Kamu Savcısı tarafından yürütülmektedir. Tarafsızlık nedeniyle, Oldenburg'un polis memurları değil, bu durumda Delmenhorst başka bir polis denetimi.

İlk başta, polis sözcüsü kaç atışın düştüğünü söyledi. Diğer şeylerin yanı sıra, tanıklara bu konuda sorulacaktı. İlk başta polis, 21 yaşındaki vücut bölgelerinin karşılandığı herhangi bir bilgi vermedi.

Disko Reddelerine Erişim

Saat 2.40 civarında Aşağı Saksonya'nın kuzeybatısındaki şehrin yaya bölgesinde çekimler düştü

21 yaşındaki çocuğun daha önce diskoteke erişimini reddetti. Sonra tahriş edici gazı iki güvenlik hizmeti yönünde püskürttüğü söylenir. Polis sözcüsüne göre, en az dört kişi biraz yaralandı.

Saldırgan, birkaç kişinin onu takip etmesinden kaçmıştı. Bunlar zulmü kıracaktı çünkü 21 yaşındaki çocuğun bıçakla tehdit ettiği söyleniyor.

Vücut artık adli doktorlar tarafından otopize ediliyor

Polis memurları onunla şehir merkezinde farklı bir sokakta konuştuğunda kaçtı. Komşu bir caddede mülteci başka bir devriye arabasının mürettebatına vuruldu, tehdit eden yetkililere yaklaştı ve tekrar tahriş ettiler. Çekimler daha sonra 27 yaşındaki yetkilinin hizmet silahından düştü.

Adamın vücudu adli doktorlar tarafından otopize edilir. Polis sözcüsüne göre, soruşturma sonuçlarının ancak Paskalya'dan sonra beklenmesi bekleniyor.

Haberler/DPA

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
Oldenburg. Aşağı Saksonya'daki Oldenburg şehir merkezinde bir polis memuru tarafından atışlarla bir adam ölümcül bir şekilde yaralandı. Delmenhorst polisi
Selam yol geçen hanı ahalisi

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• eksisozluk.com : Ümraniye'de polis denetim noktasında silahlı saldırı gerçekleşti. Polis tarafından durdurulan şüphelinin açtığı ateş sonucu 1 polis yaralandı. Şüpheli ekipler tarafından yakalanarak gözaltına alındı
Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin

semaver

Global Mod
Global Mod
Oldenburg. Aşağı Saksonya'daki Oldenburg şehir merkezinde bir polis memuru tarafından atışlarla bir adam ölümcül bir şekilde yaralandı. Delmenhorst polisi
Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Leila

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• haber7.com : İsa Aras Mersinli'nin, saldırıdan 2 gün önce babası Polis Başmüfettişi Uğur Mersinli tarafından götürüldüğü İl Emniyet Müdürlüğü'ne ait poligonda atış talimi yaptığı görüntüler üzerine inceleme başlatıldı. İnceleme sonrası poligonda görevli olan polis memuru M.Y. görevden uzaklaştırıldı
Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm

GuzzeL' Alıntı:
Selam yol geçen hanı ahalisi Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir eksisozluk.com : Ümraniye'de polis
Bu sürecin geleceği beni meraklandırıyor @GuzzeL, gözüm üzerinde

Sude

New member
Selam sevgili insanlar

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim

GuzzeL' Alıntı:
Selam yol geçen hanı ahalisi Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir eksisozluk.com : Ümraniye'de polis
Katılmak zorundayım diyemem @GuzzeL, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Melis

New member
Merhaba tecrübeli dostlar

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Leila

Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar

Sude' Alıntı:
Selam sevgili insanlar Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim Katılmak zorundayım diyemem @GuzzeL, çünkü benim
Anlattığın süreci ilgiyle okudum @Sude, gerçekten kapsamlı açıklamışsın

Irem

New member
Merhaba tecrübeli dostlar

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim

Ne hüküm veriyorum ne karar açıklıyorum, sadece düşüncem bu

Melis' Alıntı:
Merhaba tecrübeli dostlar İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Leila Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar Anlattığın süreci
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Melis

Sude' Alıntı:
Selam sevgili insanlar Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim Katılmak
Burada farklı düşünmek zorundayım @Sude, çünkü kendi deneyimlerimde böyle olmadı

semaver' Alıntı:
Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Leila Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir haber7.com : İsa Aras
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @semaver