Uzun müddettir ekranlarda yer almayan ve meslek ömrüne şarkıcılıkla devam eden Merve Boluğur, nişanlısı Mert Aydın’ın manevi annesi olarak gördüğü Gelin Meskeni programının sunucusu Aslı Hünel’i ziyaret etti. Ziyaretten paylaşımlar yapan Boluğur ise Hünel’in ikram ettiği kolyeyi boynundan çıkartmadı.
Gelin Konutu programının ünlü sunucusu Aslı Hünel, manevi oğlu olan Mert Aydın’ın mürüvvetini görmek için can atıyor Geçtiğimiz akşam Boluğur’un da ortalarında bulunduğu görüşmede, Hünel yeni geline hoş bir ikram verdi.
merve boluğur
MANEVİ ANNEYİ ZİYARET
Mert Aydın ve Merve Boluğur’un Hünel’in Üsküdar’daki konutunu ziyaret etmesiyle gerçekleşen aile toplantısında Hünel Boluğur’a kolye armağan etti. Boluğur o anları toplumsal medya hesabından paylaştı.
merve boluğur
“GELİN KONUTUNDAN KAPTIM HEDİYEYİ”
Boluğur paylaşımında “Gelin Konutu’ndan kaptım hediyeyi, görümce üzere görümce!” tabirlerini kullandı.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK GÖRÜNTÜ:
Gecenin Ucunda’dan ikinci tanıtım!
Gelin Konutu programının ünlü sunucusu Aslı Hünel, manevi oğlu olan Mert Aydın’ın mürüvvetini görmek için can atıyor Geçtiğimiz akşam Boluğur’un da ortalarında bulunduğu görüşmede, Hünel yeni geline hoş bir ikram verdi.
merve boluğur
MANEVİ ANNEYİ ZİYARET
Mert Aydın ve Merve Boluğur’un Hünel’in Üsküdar’daki konutunu ziyaret etmesiyle gerçekleşen aile toplantısında Hünel Boluğur’a kolye armağan etti. Boluğur o anları toplumsal medya hesabından paylaştı.
merve boluğur
“GELİN KONUTUNDAN KAPTIM HEDİYEYİ”
Boluğur paylaşımında “Gelin Konutu’ndan kaptım hediyeyi, görümce üzere görümce!” tabirlerini kullandı.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK GÖRÜNTÜ:
Gecenin Ucunda’dan ikinci tanıtım!