Adam kız arkadaşının gerçekten ayrıldığını unutuyor, çift evleniyor

Leila

Global Mod
Global Mod
Utah. Aşkta işler her zaman yolunda gitmez. Ancak Jenna ve Mitchell Brotherson'ın aşk hikayesinde o kadar çok sıra dışı iniş çıkışlar yaşandı ki Hollywood bundan gerçekten keyif alacaktı.

Daha sonra okuyun Reklamcılık

Hikaye 2020'de başlıyor: O zamanlar Jenna Brotherson “hayattan bunalmış” hissediyordu ve şu anda 27 yaşında olan kısa video platformu TikTok'taki bir videoda açıkladığı gibi erkek arkadaşı Mitchell ile ilişkisini bitirmek istiyordu. İşlerin “olmadığını” söyledi ve Mitchell ile “gerçekten iyi bir sohbet” gerçekleştirdiler. Bu konuda ikisi de ayrılma konusunda anlaştılar.

Arama göz ardı edildi

Ancak bu ayrılık konuşmasından sadece bir gün sonra Mitchell, kayakta ters giden bir takla nedeniyle kafa travması geçirdi. Amerikalı, “Bayıldı ve neler olduğunu bilmiyordu” dedi. Kendi halindeydi. Daha önce kendisinden ayrıldığını hatırlamıyordu. “Ondan bir telefon ve mesaj aldım ve 'Kayak merkezinde bir kaza geçirdim ve araba kullanamadığım için beni almanı istiyorum' dedi.”

Hafıza kaybından haberi olmayan eski kız arkadaşı, bu mesajla neden kendisine ulaştığını anlamadı. Bu yüzden isteği görmezden geldi ve yardımına koşmadı. Artık Jenna'yla birlikte olmadığına dair hiçbir anısı olmayan Mitchell, onunla vakit geçirmek için onunla iletişim kurmaya devam etti. “Ondan ayrıldığım konusunda neyi anlamıyor?” Jenna kendi kendine bahaneler arayarak düşündü. Ancak bir keresinde ona kendisinin ve oda arkadaşlarının kötü bir gün geçirdiklerini yazdığında, adam onu rahatlatmak için elinde dondurmayla kapısına geldi.

Ayrılık pişman oldu

Onun devam eden nezaketi Jenna'nın kendisini olumlu hissetmesini sağladı ve Mitchell'e bir şans daha vermeye karar verdi. Onunla konuşana ve ayrılıklarından pişman olduğunu söyleyene kadar, bunun gerçekleştiğine dair hiçbir fikrinin olmadığını fark etti.

Ancak bu noktada sarsıntının gerçekte ne kadar ciddi olduğunu fark etti. Ayrıca People dergisine tekrar bir araya gelmenin kolay olduğunu çünkü Mitchell'in hiçbir zaman gerçekten ayrı olduklarını hissetmediğini söyledi.

Beş ay sonra ona evlenme teklif etti ve sadece üç hafta sonra evlendiler. Brotherson dergiye şunları söyledi: “İkimiz de artık 27 yaşındayız ve insanlar bize aşk hikayemizi sorduğunda onlara anlatmaktan özellikle mutlu oluyoruz.” “Gerçekten bizi her zaman bir arada tutan görünmez bağların olduğunu hissettik.”

Haberler/bab