Acun Ilıcalı flaş Survivor bırakma sonucu! Survivor’da yerine gelecek isim belirlendi

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
Ünlü sunucu ve üretimci Acun Ilıcalı cephesinde flaş gelişme yaşandı. Hull City ekibi alması bir arada ağır bir iş sürecine giren Ilıcalı’nın sunuculuğunu yaptığı Survivor’ı bırakacağı tez edildi. Acun Ilıcalı survior yarışını sunucu Murat Ceylan’a bırakacak.

Geçtiğimiz günlerde satın aldığı Hull City kadrosu ile döneme tezli bir giriş yapan sunucu ve üretimci Acun Ilıcalı’nın yoğunluk niçiniyle Dominik’te düzenlenen Survivor’ı bırakacağı tez edildi.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç’un düğünü için İstanbul’a gelen Ilıcalı birtakım açıklamalarda bulundu. Ünlü isim “Yorgunum ancak yorgunluğum bu düğüne pürüz olmadı. Seve seve geldim. Maçlara gidip gelmek biraz yoruyor 2 haftada 5 maça filan gittim geldim ancak sonuç güzel pek insan memnun oluyor” demişti.

acun ılıcalı survivor

SURVİVOR’I BIRAKIYOR!

Yoğunluk sebebiyle işlere yetişmekte zorlanan Acun Ilıcalı hakkında bomba bir sav ortaya atıldı. Whitevivor hesabına nazaran; Ilıcalı Survivor’ı bırakıyor.

MURAT CEYLAN’A DEVREDECEK

Acun Ilıcalı Hull City niçiniyle tüm işleri Murat Ceylan’a devredecek. Çok kritik bir durum olmadıkça hem ada kurulunu tıpkı vakitte oyunları Murat Ceylan sunacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK GÖRÜNTÜ;

Müge Anlı programda eşine sevgisini lisana getirdi!