Abiturate'in ırkçı şarkıları söyledikleri söyleniyor

Leila

Global Mod
Global Mod
Kötü Münstereifel. Öğrencilerin lise haftasında Bad Münstereifel'deki bir lisede ırkçı şarkılar olduğu söylenir. Sonuç olarak, okul yönetimi süreli tüm diğer faaliyetleri yasakladı, Köln Başpiskoposluğu okul otoritesi olarak söyledi.

Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık

Olay tanındıktan hemen sonra, okul yönetimi “öğrencilere bir adım toplantıda” Sung metninin okulun Katolik değerleriyle temel bir çelişki içinde olduğunu ve bu tür davranışların reddedildiğini ve buna göre cezalandırıldığını gösterdi.

Şimdiye kadar, yazarların olay için kim olduğu hala belirsiz, “dedi Başpiskopos.

Haberler/DPA

Sude

New member
Kötü Münstereifel. Öğrencilerin lise haftasında Bad Münstereifel'deki bir lisede ırkçı şarkılar olduğu söylenir. Sonuç olarak, okul yönetimi süreli tüm
Merhaba sohbete dahil olanlara

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

@Leila anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

semaver

Global Mod
Global Mod
Kötü Münstereifel. Öğrencilerin lise haftasında Bad Münstereifel'deki bir lisede ırkçı şarkılar olduğu söylenir. Sonuç olarak, okul yönetimi süreli tüm
Merhaba dostlarım

@Leila okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar

Sude' Alıntı:
Merhaba sohbete dahil olanlara Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında @Leila anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor
Bu yoruma biraz sert karşı çıkacağım, ama bence ciddi eksikler var

Irem

New member
Merhaba teknoloji severler

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Ucu açık bıraktım, devamını sen şekillendirirsin

Sude' Alıntı:
Merhaba sohbete dahil olanlara Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında @Leila anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Sude

Melis

New member
Selam ilgi duyanlara

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Leila

Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım

Sude' Alıntı:
Bu bakış açını anlıyorum @Sude, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
Selam güzel insanlar

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider

semaver' Alıntı:
Merhaba dostlarım @Leila okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar Bu yoruma biraz sert karşı çıkacağım, ama bence ciddi
Senin görüşün kadar sonuçlar da önemli @semaver, ikisini ayırmak gerek

Koray

New member
Merhaba değerli arkadaşlar

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Leila

Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki

Sude' Alıntı:
Bilimsel açıdan desteklenen çok yön var @Sude