75 yaşında, Dätgen'deki AI keşfetti: “Tinker'ı seviyorum”

Leila

Global Mod
Global Mod
Dätgen. Müzik Gero Janovsky'nin hayatı. “Her şeyi oynuyorum,” diyor 75 yaşındaki ve gülüyor. Schleswig-Holstein'daki Dätgen'deki büyük evinde, etrafında yaklaşık 250 gitar ve çukur tesisi var, vızıltı otoyoldaki küçük köyün yanı sıra sayısız plaka ve CD. Bununla birlikte, çok katmanlı ile, keşfedilecek sadece tarihsel nadiren değil, aynı zamanda yapay zeka ile de çalışıyor.

Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık

“Bunu az önce denedim,” diyor emekli. Çoğu yaşlı insanın aksine, yapay zeka konusuna girecek utangaçlığı yoktur. “Ben lisansüstü bir mühendisim, her zaman üzerinde çalışmaktan zevk aldım ve merak ediyorum.”

Ödeme ve sahte e -postalar, uyanık

Ancak, konu hakkında çok uzun süre akıllıca okudu ve ödeme yaparken veri korumasına dikkat ediyor. Çoğu zaman ücretsiz programlar kullanır, ancak aynı zamanda yıllık ücret ödediği bir aracı vardır. “Eğer sağlayıcıların Panama'da bir adresi varsa, şüpheci olacağım” diyor ve gülümsüyor. Janovsky de daha sık sahte e -postalar alır ve bu nedenle iyi bir güvenlik duvarı ile ilgilenir. “Şimdiye kadar hiçbir şey olmadı, çok dikkatliyim” diyor.

Müzisyen son 60 yılda yaklaşık 420 şarkı yazdı, 6000 şarkı fikri hala masasında. “30 yıl önce şarkıları kendim düzenledim ve karıştırdım, bunun için tüm cihazları aldım.” Ama uzun zaman alıyor, “Her seferinde cihazlara geri dönmeliydim” diye açıklıyor Gero Janovsky.

AI ile müzik videoları pimped

Bu yüzden şarkı sözlerine AI programındaki resimlerle birlikte girdi. “Sonuç harikaydı, o zamanlar arkadan fotoğraflarım hayata geçirildi, etrafta çok denedim” diyor. Bir avatar şarkı sözlerini söylüyor. “Büyük ilham var,” diyor Dätgen'den.

Almanya renkli bir ülkedir. Bu bölüm için Almanya'nın her yerinden hareket hikayelerini araştırdık. Doğu değil, batı değil, bırakılmamış, sağda değil, tüm ilham verici bolluğundaki gerçek hayat – gerçek Almanya.

Bu şekilde, 30 yıl önce mevcut müzik videolarını “pimped”. Ama tüm bunları sadece eğlence için yapıyor. “Videoları yalnızca Facebook sayfamda yüklüyorum, bir videonun 350.000 görüntülemesi bile vardı” diyor. Başkalarının metinlerini ve bilgilerini de kullanabileceği onu rahatsız etmez. “Bu hepsi hobi” diyor. Ve grupların fotoğrafları zaten diğer platformlarda ortaya çıktı.

Janovsky gerçek bir otodidact. Örneğin, bir genç olarak, gitar çalmayı öğretti. Ayrıca kendisine diğer enstrümanları çalmayı ve müzik karıştırmayı öğretti. 1960'ların başında Russee'de bir müzik grubu kurdu. Adı yoktu ve görünmedi, ancak üyeler müzik yaparken çok eğlendiler.

1965'te sahne kariyerine bir ritim grubuyla başladı. “Yaratıcı olmayı seviyorum ve bunu AI araçlarıyla da yapabilirim” diyor. Müzisyen, aksaklıkları tekrar tekrar kabul etmeli ve kendinizi rahatsız etmelisiniz, “ama sonuçlardan memnunum” diyor müzisyen.

Bu makale ilk olarak “Kieler Nachrichten” – Editoryal Ağ Almanya'nın ortağı.