2022 yılının en epey izleneni oldu! Doctor Strange Çoklu Cihan Çılgınlığı’ndan rekor

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
Yayınlandığı günden beridir hesaplanan gişe rekorunun birinci ayağında rekor kıran Doctor Strange dünya genelinde en çok izlenen sinema oldu. 2022 yılının The Batman’den daha sonra en çok izlenenler listesinde ikinci sırada yer aldı.



Başrolünde Benedict Cumberbatch’ın oynadığı Doctor Strange’nin devam sineması olan Çoklu Cihan Çılgınlığı geçtiğimiz Cuma sinema severlerle buluştu. Marvel imali olan sinema yayınlandığı günden itibaren beğeni topladı.

doctor strange

Her ne kadar hayranlarından tenkitler alsa da birinci 4 günde 185 milyon dolar el de etti. Sinemanın Robbert Pattinson’lu The Batman’in rekorunu kırıp kırmayacağı ise merak edildi.

doctor strange

Cumberbatch, sinema ilerleyen senelerda devam olarak çekildikçe her vakte oynamaya hazır olduğunu belirtti.

doctor strange oldukçalu cihan çılgınlığı

Birinci sinema ve devam sineması içinde tam 6 yıl bulunmasına karşın hayranlarının heyecanla beklediği sinemada epey süratli bir üniversal geçiş olması seyirciyi her ne kadar şoke etse de yeni kahramanların girişleri beğeni kazandı. Pandemi daha sonrası Örümcek Adam Konuta Dönüş Yok sinemasının rekorunu geçen The Batman’in rekorunu ise Doctor Strange2nin alacağı konuşuluyor.
 
Üst