1905 GSYİAD’tan Liderimiz Dursun Özbek’e ziyaret

semaver

Global Mod
Global Mod
1905 Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği Lideri İbrahim Hatipoğlu ve İdare Konseyi Üyeleri, Galatasaray Spor Kulübü Lideri Dursun Özbek’i ziyaret etti.


Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu’nda gerçekleşen ziyarette İkinci Liderimiz Metin Öztürk ve İdare Şurası Üyemiz İsmail Sarıkaya da yer aldı.

Başkanımız Dursun Özbek ve 1905 GSYİAD Lideri İbrahim Hatipoğlu, Galatasaray Televizyonu’na açıklamalarda bulundu.

“GSYİAD’TAN BÜYÜK TAKVİYE BEKLİYORUZ”

GSYİAD’ın her vakit kulübümüze dayanak olduğunu belirten Liderimiz Dursun Özbek, kelamlarını şu biçimde sürdürdü:

“GSYİAD Galatasaray’ın fazlaca değerli bir kurumu. Her vakit maksatları Galatasaray’a takviye olmak. Galatasaray Spor Kulübü’nün faaliyetlerine finansal açıdan ve hizmet açısından her vakit dayanak olmuş bir kuruluş. Benim dönemimde de bir evvelki devirde de hayli büyük takviyeler verdiler. Sevgili İbrahim kardeşim de bu periyot GSYİAD’ın lideri. Galatasaray için neler yapabileceğimizi konuştuk. Her şeyi yapıyorlar. Ben de Galatasaray Spor Kulübü ismine kendilerine teşekkür ediyorum. Takviyelerini artarak sürdüreceklerini esasen vadettiler. Bilhassa projelerimizle ilgili yapacakları dayanağı de kendileriyle konuştuk. Bundan daha sonra harekete geçme vakti. GSYİAD’tan büyük dayanak bekliyoruz.”

“KULÜBÜMÜZÜN EN BÜYÜK DESTEKÇİSİ OLACAĞIMIZA KELAM VERİYORUM”

Sözlerine yeni vazifeye gelen Liderimizi ve İdare Konseyi Üyelerimizi tebrik ederek başlayan 1905 GSYİAD Lideri İbrahim Hatipoğlu ise, “Sayın 39. Liderimiz ve İdare Kurulu’nu tebrik etmek hedefiyle bir nezaket ziyareti gerçekleştirdik. Bizi kabullerinden dolayı Sayın Liderimize, İkinci Liderimize ve İdare Konseyi Üyesi İsmail Sarıkaya’ya hayli teşekkür ediyorum. Bize vakit ayırarak bizi onurlandırdılar. GSYİAD olarak bizim derneğimizin hedefi aslına bakarsan kulübümüze hizmet etmek. Liderimizin bize mesken ödevlerimizi verdi, artık çıkar çıkmaz derneğe giderek bu faaliyetlerimizi nasıl en süratli yerine getirebiliriz bunun çalışmalarına başlamış olacağız. Galatasaray’ın önünde bence hoş, parlak bir gelecek var. Sayın Liderimizin projeleri tüm Galatasaraylılar üzere biz GSYİAD’lıları da son derece heyecanlandırıyor. Çok inandığımız bir proje bunlar. Bunların ucundan tutabilirsek, rastgele bir safhasında takviye olabilirsek bundan daha büyük bir memnunluk olmayacak bizim için. Liderimize çıktığı bu yolda muvaffakiyetler diliyor, en büyük destekçisi olacağımıza da buradan kelam veriyorum.“ tabirlerini kullandı.

Ziyaretin akabinde günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.
 
Üst