Oyuncu Fulya Zenginer’den hayranlarını endişelendiren haber geldi. Zenginer, toplumsal medya hesabından ailece koronavürüse yakalandıklarını deklare etti. Ünlü oyuncu son durumunu paylaştı.
Geçtiğimiz aylarda anne olan ünlü oyuncu Fulya Zenginer, eşi Küntay Tarık Cihan ve oğlu Milan’la bir arada koronavürüse yakalandıklarını deklare etti. Zenginer, son sıhhat durumunu yayınladığı kareyle deklare etti.
SAĞLIK DURUMUYLA İLGİLİ AÇIKLAMA GELDİ!
Ünlü oyuncu Instagram hesabından “Epey bi yamulmuş biçimdeyim fakat baya bi toparladım dostlar, teşekkür ederim” açıklamasında bulundu.
Fulya zenginer sıhhat durumu
“AĞIR GEÇİRİYORUZ” DEMİŞTİ!
Ailece koronavirüse yakalandıkları toplumsal medya hesabından duyuran Zenginer, virüsü ağır geçirdiklerini lisana getirdi. Durumlarının ağır olduklarını konutlarından çektiği karelerle paylaştı. İşte o paylaşımlar;
Fulya Zenginer koronavirüs
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK GÖRÜNTÜ;
Ecem Erkek performansıyla herkesi büyüledi! “Demir attım yalnızlığa…”
Geçtiğimiz aylarda anne olan ünlü oyuncu Fulya Zenginer, eşi Küntay Tarık Cihan ve oğlu Milan’la bir arada koronavürüse yakalandıklarını deklare etti. Zenginer, son sıhhat durumunu yayınladığı kareyle deklare etti.
SAĞLIK DURUMUYLA İLGİLİ AÇIKLAMA GELDİ!
Ünlü oyuncu Instagram hesabından “Epey bi yamulmuş biçimdeyim fakat baya bi toparladım dostlar, teşekkür ederim” açıklamasında bulundu.
Fulya zenginer sıhhat durumu
“AĞIR GEÇİRİYORUZ” DEMİŞTİ!
Ailece koronavirüse yakalandıkları toplumsal medya hesabından duyuran Zenginer, virüsü ağır geçirdiklerini lisana getirdi. Durumlarının ağır olduklarını konutlarından çektiği karelerle paylaştı. İşte o paylaşımlar;
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK GÖRÜNTÜ;
Ecem Erkek performansıyla herkesi büyüledi! “Demir attım yalnızlığa…”