Yasemin Sakallıoğlu’ndan müjde! Kitabı sinema oluyor

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
Komedyen ve oyuncu Yasemin Sakallıoğlu, evvelki akşam Kenan Doğulu konserinden çıkarken görüntülendi. Konser öncesi muhabirlerle ayak üstü sohbet eden Sakallıoğlu, “Dış Hoşluk Yasaklansın” isimli kitabının sinemaya uyarlanacağının muştusunu verdi.

Ünlü komedyen ve oyuncu Yasemin Sakallıoğlu daha evvel rol aldığı üretimlerdeki oyunculuğunun yanı sıra sahne performansıyla da isminden oldukçaça kelam ettiriyor. Toplumsal medyada çok faal olan ünlü komedyen geçtiğimiz akşam Kenan Doğulu konserinde objektiflere yansıdı. Sakallıoğlu, konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlarken yeni projesinden de bahsetti.

Yasemin Sakallıoğlu

“OYUNCU SEÇİMLERİNİ YAPTIM”

Haftaya Maximum Uniq Açıkhava’da sahne alacağını belirten Sakallıoğlu, geçen yıl çıkardığı “Dış Hoşluk Yasaklansın Ruh Hoşluğuna Geçelim” isimli kitabının sinemaya uyarlanacağını söylemiş oldu. Ünlü isim, “Ben oldukcatan oyuncu seçimini yaptım, hepsinin de haberi var. Hepsi ile tek tek konuştum. Yakında epey hoş bir takım ile başlayacağız” formunda konuştu.

Öte yandan daha evvelki röportajında “Ehliyetimi alacağım. İstanbul trafiği hazır olsun!” diyen Sakallıoğlu, “Arabayı da, ehliyeti de aldık. İstanbul trafiğine ben hazır değilim. çabucak hemen çok tecrübeli bir sürücü değilim. Bir yerde tahminen de otomobil ile karşınıza çıkarım” dedi.