Yargı’nın Komiser Eren’i Uğur Aslan’dan şaşırtan itiraf!

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
Yargı dizisindeki Komiser Eren, rolüyle tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran ünlü oyuncu şimdilerde yayınladığı Afara isimli programıyla da gündemden düşmüyor. Katıldığı bir söyleşide açıklama yapan Uğur Aslan, şaşırtan itiraflarda bulundu.

Ünlü oyuncu Uğur Aslan, oynadığı karakterlerle birlikte muvaffakiyetinden kelam ettiren performanslarıyla herkesi kendine hayran bırakırken, şimdilerde yayınladığı Afara isimli projesi de izleyicilerden tam not almayı başardı. Senarist ve direktör eşi Sema Ergenekon ile birlikte oyunculuktaki başarısı ve memnun evliliğiyle her insanın ilgisini üzerinde toplayan Uğur Aslan, ikisi kız biri erkek üç çocuk sahibi bir babadır.

uğur aslan, sema ergenekon ve çocukları

Şimdilerde Yargı dizisinde uzunluk gösteren Aslan, Komiser Eren rolüyle izleyicilerinin beğenisini topladı.

uğur aslan

“TOPLU TAŞIMAYI ÇOK KULLANNA BİRİYİM”

Enteresan anılarından bahseden Aslan, “Toplu taşımayı epey kullanan biriyim. Marmaray, metrobüs… Vakit epeyce pahalı benim için. Suadiye’de oturuyorum. Bir gün Marmaray’dan indim, bir hanımefendi kümesi, 7-8 kişi, alkışlamaya başladılar beni. Ne yapacağımı şaşırdım. hayatımda hiç bu biçimde bir iltifatla karşı karşıya kalmamıştım. Ağır ilgi var, evet fakat o ilgide de ben kimseyi kırmamaya çalışıyorum.” sözünü kullandı.

uğur aslan ve eşi sema ergenekon

“BİZİ AYAKTA TUTAN ŞEY, OTURUP BİRBİRİMİZE DÖKÜLMEMİZ”

“Rahmetli babamın fazlaca hoş bir lafı vardı: ‘İki tavşanın peşinden koşan avcı, akşam meskende tarhana çorbası içer.’ İnsan açgözlülüğünü şayet onarmazsa, yalnızca münasebetlerinde değil, her hususta doyumsuzluğunun bedelini öder. Biz eşim Sema (Ergenekon) ile iki âşık, sevgili olmazdan evvelden çok âlâ iki arkadaşız. Bizi ayakta tutan şey gün ortasında yaşayıp heybelerimize koyduğumuz her şeyi oturduğumuzda birbirimize dökebilme hünerimiz.”

uğur aslan

“BAŞARISINI EBEDİYEN HAK EDİYOR!”

“Şan şöhret falan bilmiyorum ben, üç çocuklu bir babayım, bir eşim, ailem var, mesken haricinde yanlışsız dürüst bir hayatım yok.”
diyen Uğur Aslan, eşiyle alakalı konuşurken, bir eşten çok, yakın iki arkadaş üzere olduklarının altını çizdi. Sema Ergenekon’un titiz ve başarılı olduğunu belirten Aslan, hayal gücünün epey âlâ olduğunu belirtti. Muvaffakiyetini sürekli hak eden ve her vakit doğruyu yapmaya çalıştığını söz etti.