Uygunsuz fotoğraf paylaşınca Messi mahzuru bastı!

Hasan

Member
Arjantinli ünlü müzikçi Lali Esposito, İspanyol kanallarına verdiği bir röportajda Lionel Messi tarafınca Instagram takip listesinden çıkarıldığını ve çok utandığını söylemiş oldu.

Ünlü müzikçi, Lionel Messi’yi Instagram’da “yakın arkadaşlar” listesine aldığını ve herkese göstermediği fotoğrafları görmesine müsaade verdiğini söylemiş oldu.

Lali Esposito, “Herkesle paylaşmak istemediğim şeyler oluyor. örneğin kimi vakit saçma sapan latifeler paylaşıyorum. Birtakım insanları rahatsız edebilecek şeyler oluyor. Bir gün arkadaşlarımla birlikte erotik bir fotoğraf paylaştım. Messi’nin de paylaşımı gördüğünü fark ettim. yine denetim ettiğimde, Messi takipten çıkmıştı. Onu epey seviyorum ve maçlarını takip ediyorum. Lütfen beni takip etmemezlik yapma” dedi.

Toplumsal medyada, “Aile babası” yorumları yapıldı.

Arjantinli müzikçi Lali Esposito’nun Instagram’da 10 milyon takipçisi bulunuyor.

Ünlü müzikçi, Lionel Messi’yi Instagram’da “yakın arkadaşlar” listesine aldığını ve herkese göstermediği fotoğrafları görmesine müsaade verdiğini söylemiş oldu.

Lali Esposito, “Herkesle paylaşmak istemediğim şeyler oluyor. örneğin kimi vakit saçma sapan latifeler paylaşıyorum. Kimi insanları rahatsız edebilecek şeyler oluyor. Bir gün arkadaşlarımla birlikte erotik bir fotoğraf paylaştım. Messi’nin de paylaşımı gördüğünü fark ettim. tekrar denetim ettiğimde, Messi takipten çıkmıştı. Onu epey seviyorum ve maçlarını takip ediyorum. Lütfen beni takip etmemezlik yapma” dedi.

Toplumsal medyada, “Aile babası” yorumları yapıldı.

Arjantinli müzikçi Lali Esposito’nun Instagram’da 10 milyon takipçisi bulunuyor.