Uğur Yücel’in acı dolu keşfedilme hikayesi!

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
Ünlü oyuncu Uğur Yücel, geçtiğimiz gün katıldığı bir aktiflikte üniversite öğrencileriyle bir ortaya geldi. Meslek ömrü ve özel yaşantısı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunan Yücel, keşfedilme kıssasını hayranlarıyla birinci sefer paylaştı.

Evvelki gün Hasan Kalyoncu Üniversitesi Bağlantı Fakültesi tarafınca düzenlenen Altın Baklava Sinema Akademisi VII. Milletlerarası Sinema Şenliği‘nde konuşan oyuncu Uğur Yücel, üniversite öğrencileriyle bir ortaya geldi. Daha evvel “Eşkıya”, “Benim Dünyam”, “Muhsin Bey” ve “Kırmızı Oda” üzere üretimlerde rol alan ünlü oyuncu keşfedilme kıssasını birinci defa paylaştı.

Uğur Yücel

Kendisindeki birinci ışığı babasının gördüğünü söyleyen Yücel, “Zeka fazlaca bedelli bir şey. Beni babam ve dayım keşfediyor. Meskene gelenlerin gidenlerin taklidini yapıyormuşum ben 3 yaşındayken. Doktora gdolayıyorlar beni, ‘Zeki bir çocuk ondan şaşkın bakıyor biraz’ demiş. Bir taklit yaptım bir gün peltek peltek, babam ‘Deha bu çocuk’ dedi. Necdet Ağabey’in taklidini hayli hoş yapıyordum, babam elime bir pipo verip ‘Hadi Necdet Ağabey’in taklidini yap’ dedi. O keşfetti beni.” halinde konuştu.

Uğur Yücel keşfedilme öyküsünü anlattı

“MUHSİN BEY’İ BİLE İZLEYEMEDEN ÖLDÜ”

Babasının her vakit kendisine dayanak olduğunu lisana getiren ünlü sanatçı “Konservatuvar sınavımda babam vardı bir tek veli, Yıldız Kenter sahneye çıktı, ‘Uğur Yücel kabul’ dedi, babam el kaldırdı. Fakat Muhsin Bey’i bile izleyemeden beyin kanamasından öldü lakin her akşam masamda vardır.” tabirleriyle herkesi duygulandırdı.

Uğur Yücel Kırmızı Oda