Ünlü şef Mehmet Özer apar topar ameliyata alınmıştı! Sıhhat durumu ile ilgili açıklama

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
Fox Tv ekranlarında yemek programı sunan ünlü şef Mehmet Özer, apar topar ameliyata alınmıştı. Beyninde kitle bulunan Özer, son sıhhat durumu hakkında bilgi verdi.

Bir periyot model Tülin Şahin ile evli olan şef Mehmet Özer geçtiğimiz aylarda beyninde bir kitle saptanması üzerine acil bir biçimde ameliyata alınmıştı. Yakınlarını korkutan ünlü şef bir gün ağır bakımda kaldıktan daha sonra olağan odaya alındı.

mehmet özer beyninde kitle tespit edildi

Ünlü şef Mehmet Özer’in beyninde bulunan kitlenin bir tesadüf kararı öğrenildiği ve fazlaca süratli bir biçimde beynindeki kitleye müdahale edildiği öğrenilmişti.

SAĞLIK DURUMU İLE İLGİLİ YENİ AÇIKLAMA!

Ünlü şef Mehmet Özer, aylar daha sonra yaşadığı şiddetli süreci atlattı. 51 yaşındaki şef, “2022 yılının son ayları benim için pek güçlü geçti. Lakin yılın sonunda aldığım yeterli haberlerle yeni yıla umutla ve sevinçle giriyorum.

Öncelikle bu süreçte bir defa daha anladım, fazlaca dost ve seven biriktirmişim. Tanıyan tanımayan, düzgün dilekleri ve dualarıyla bana moral veren ve dayanak olan herkese teşekkür ederim.

Esas teşekkürü sürecin kahramanlarına etmem lazım. Bana süratlice birinci teşhisi koyan, epeyce güç bir ameliyatı fazlaca kolaymış üzere halleden, sancılı süreçte daima yanımda olan hekimler ve hastane takımının üstün çabası fevkaladeydü.”
açıklamasında bulundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK GÖRÜNTÜ;

Merve Boluğur’dan muhabirlere sert çıkış! “İnsan değilsiniz üzülüyorum…”