Müzikçi ve kelam muharriri Tuğçe Kandemir evvelki akşam İbo Show’a konuk oldu. Kandemir’in asıl mesleği duyanları şaşkına çevirirken, genç müzikçinin nasıl ünlü olduğu herkes tarafınca merak konusu oldu. İşte ayrıntılar…
2018 yılında çıkardığı ‘Bu Benim Öyküm’ müziğiyle büyük çıkış yakalayan Tuğçe Kandemir evvelki akşam İbo Show’un konuğu oldu. Sesiyle ve müziklere kattığı yorumla isminden kelam ettiren ünlü müzikçinin hayatıyla ilgili ortaya çıkan gerçekler hayranlarını şoke etti.
‘Bu Benim Öyküm’ müziğinin yanı sıra YouTube yayınladığı ‘Gülü Soldurmam’, ‘Yelkovan’, ‘Seni Öptüğüm Sokak’, ‘İçimdeki Sen’ üzere kesimleriyle da büyük muvaffakiyet yakalayan 26 yaşındaki ünlü ismin müzik kariyerindilk evvelki mesleği duyanları şaşkına çevirdi.
Tuğçe Kandemir
ASIL MESLEĞİ EDEBİYAT ÖĞRETMENLİĞİ
Mersin Üniversitesi Edebiyat kısmından mezun olan Tuğçe Kandemi’in hayatı, atanmayı beklediği devirde yaşadığı ayrılık kararı değişti. ‘Bu Benim Öyküm’ şarkısının internette yayılmasıyla ün kazanan müzikçi, bir üretim şirketi ile anlaşarak klip çekti. Akabinde Kandemir, milyonların beğenisini kazanan müziklere imza attı.
Tuğçe Kandemirin asıl mesleği duyanları şoke etti
TUĞÇE KANDEMİR MÜZİKLERİ
Bu Benim Hikayem – 2018
Yanlış – 2018
İçimdeki Sen – 2018
Gülü Soldurmam – 2019
Yelkovan – 2019
Yağmur – 2019
El-Âlem – 2020
Kurban Olduğum – 2020
Kördüğüm – 2020
Ne Hoş Yaratmış – 2020
Seni Öptüğüm Sokak – 2021
Ah Ellerim Kırılaydı – 2021
İğdeli Yar (Remix) – 2021
Kahverengi Gözlerin – 2021
Sakın Ola – 2021
Saçlarıma Yıldız Takana – 2022
2018 yılında çıkardığı ‘Bu Benim Öyküm’ müziğiyle büyük çıkış yakalayan Tuğçe Kandemir evvelki akşam İbo Show’un konuğu oldu. Sesiyle ve müziklere kattığı yorumla isminden kelam ettiren ünlü müzikçinin hayatıyla ilgili ortaya çıkan gerçekler hayranlarını şoke etti.
‘Bu Benim Öyküm’ müziğinin yanı sıra YouTube yayınladığı ‘Gülü Soldurmam’, ‘Yelkovan’, ‘Seni Öptüğüm Sokak’, ‘İçimdeki Sen’ üzere kesimleriyle da büyük muvaffakiyet yakalayan 26 yaşındaki ünlü ismin müzik kariyerindilk evvelki mesleği duyanları şaşkına çevirdi.
Tuğçe Kandemir
ASIL MESLEĞİ EDEBİYAT ÖĞRETMENLİĞİ
Mersin Üniversitesi Edebiyat kısmından mezun olan Tuğçe Kandemi’in hayatı, atanmayı beklediği devirde yaşadığı ayrılık kararı değişti. ‘Bu Benim Öyküm’ şarkısının internette yayılmasıyla ün kazanan müzikçi, bir üretim şirketi ile anlaşarak klip çekti. Akabinde Kandemir, milyonların beğenisini kazanan müziklere imza attı.
Tuğçe Kandemirin asıl mesleği duyanları şoke etti
TUĞÇE KANDEMİR MÜZİKLERİ
Bu Benim Hikayem – 2018
Yanlış – 2018
İçimdeki Sen – 2018
Gülü Soldurmam – 2019
Yelkovan – 2019
Yağmur – 2019
El-Âlem – 2020
Kurban Olduğum – 2020
Kördüğüm – 2020
Ne Hoş Yaratmış – 2020