Tuğba Altıntop’tan çarpıcı itiraf!

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
2003 yılında müzikçi Rafet El Roman’dan boşanan Tuğba Altıntop konuk olarak katıldığı bir programın canlı yayınına çarpıcı açıklamalarda bulundu. Boşanma süreci anlatan Altıntop, o periyot hakkında çıkan “Çocuklarını bırakıp gitti” söylentilerine de açıklık getirdi.

1996 yılında Rafet El Roman ile nikah masasına oturup 2003 yılında yollarını ayıran Tuğba Altıntop geçtiğimiz günlerde TV 8 ekranlarındaki 2. Sayfa programının canlı yayınında yaptığı çarpıcı açıklamalarla toplumsal medyada gündem oldu. Altıntop’un Rafet El Roman ile evliliğinden Su Elnur ve Şevval Su isminde iki kızı dünyaya geldi. Ünlü isim boşanma sürecindeki yaşadıklarına değindi.

Tuğba Altıntop, Rafet El Roman ve kızları

“YARIN NE OLACAĞIMIZ AŞİKÂR DEĞİL”

Altıntop, “Dünya üç günlük; dün, bugün ve yarın. Bu herkes için geçerli. Dünü yaşadık, yarın ne olacağı aşikâr değil, bugün buradayım” tabirlerini kullandı.

Rafet El Roman ve Tuğba Altıntop

Programın sunucularından gelen, “1996 yılında evlendiğin Rafet El Roman, ayrıldığında kızların Su ve Şevval’i Almanya’ya götürdü. 2003 yılında havalimanında bağırarak ve ağlayarak ‘Beni kızlarımdan koparma’ demen gözlerimizin önünden gitmiyor. Velayeti kaybetmiştin” biçimindeki yorumuna Altıntop şöyle karşılık verdi:

“Boşanabilmek için velayeti vermiştim zira o periyot boşanamama sıkıntımız vardı. Acısı ve yarası… Her şey geçti. Yaklaşık dört yıl kızlarımı goremedim. Bunların hepsinin üzerine filizlendirdiğimiz gonca güllere bakmak lazım. Yaşamayan bilmez.”

Tuğba Altıntop

Öte yandan çocuklarının bu süreç için ne düşündüğü hakkında da konuşan Altıntop kelamlarını şu tabirlerle noktaladı:

“Bu tatsızlık uzarsa natürel ki psikolojiler bozuluyor. O süreçte ‘Anne niye bizi bırakıp gittin?’ dediler. ‘Türkiye’nin adaletine güvendiğim için kızım’ dedim. Almanya’da kendimi yalnız hissedecektim. Şu anda beni epey yeterli anlıyorlar. ‘Anne evet haklısın’ diyorlar. Babalarıyla da kendi ortalarında konuşmuşlardır. Ben, kızlar ve Rafet aile olarak yan yana geldiğimiz vakit içinderda yalnızca hoş şeyleri konuşuyoruz. Artık o kadar geçti ki ben yalnızca gülüyorum. Yapılacak olan işlere, kızlarımınız maksatlarına bakıyoruz. Yalnızca biraz sükunet.”