Tolgahan Sayışman’dan bomba itiraf: Çok kazıklar yedim lakin…

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
“Aynasız Haluk” sinemasıyla sinema dünyasına tezli bir giriş yapan oyuncu Tolgahan Sayışman, mesleğe birinci başladığı devirlerde yaşadığı zorlukları birinci defa anlattı. “Kandırıldım, inanılmaz kazıklar da yedim. Lakin Allah bir biçimde korudu.” diyen ünlü oyuncunun bahsetmiş olduğu şahısların kim olduğu merak konusu haline geldi.

Uzun vakit daha sonra yeni sineması “Aynasız Haluk” ile hayranlarının karşısına çıkan oyuncu Tolgahan Sayışman, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda çarpıcı açıklamalarda bulundu. “Asla Vazgeçme”, “Siyah İnci”, “Lale Devri” ve “Şeref Sözü” üzere birbirinden başarılı üretimlerle isminden kelam ettiren Sayışman, meslek ömründe yaşadığı zorlukları birinci sefer deklare etti.

Tolgahan Sayışman

“İNANILMAZ KAZIKLAR YEDİM”

“Her şey dışarıdan göründüğü üzere kusursuz mu? Yoksa tuzaklara düşüp savrulduğun vakit içinder oldu mu?”
sorusuna karşılık veren ünlü aktör şöyleki konuştu:

“Geçmiş senelerda o dediklerini epey yaşadım. Ne hikâyelerim var, yalnızca epeyce yakın etrafımın bildiği. Çok enteresan ortamlarda, enteresan beşerlerle çalıştım. Kandırıldım, inanılmaz kazıklar da yedim. Lakin Allah bir biçimde korudu. Çok daha berbat durumlara düşebilirdim. Bu anıları anlatmanın şu an için vakti değil. Fakat vakti geldiğinde paylaşacağım.”

Tolgahan Sayışman meslek ömrü hakkında açıklamalarda bulundu

“AYLARCA STÜDYODA SABAHLADIM”

Evvelki yıl kendi üretim şirketi Han Medya’yı kurarak yapımcılığa süratli bir giriş yapan 40 yaşındaki oyuncu “Yapımcı olmak dışarıdan havalı görünüyor lakin yalnızca görünüyor. Çok sıkıntı, hiç kolay değil. Çok büyük sorumluluk… Bir de işin ticari boyutu var. O da başka. Kendi paranızı yönetiyorsunuz. örneğin sinemamız Aynasız Haluk’un çekimleri bitti, aylarca stüdyoda sabahladım… Ve yüzlerce beşerle uğraşıyorsunuz. Kimse sizin işinize kendi işi üzere bakmaz. O yüzden hem epey gerilim birebir vakitte büyük emek.” biçiminde konuştu.

Aynasız Haluk sinema galası