Teremyağlı Supangle

Felaket

New member
Teremyağlı Supangle Tanımı İçin Malzemeler

  • 2.5 su bardağı süt
  • 1 çay bardağından 2 parmak eksik şeker
  • 2 yemek kaşığı kakao
  • 2 adet yumurta sarısı
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • 1 paket vanilya
  • Yarım paket süt kreması
  • 80 gr bitter-sütlü çikolata
  • 1 yemek kaşığı teremyağ
Teremyağlı Supangle Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Teremyağ ve vanilya hariç tüm materyalleri bir tencereye alın ve ocağı açmadan çırpın.
  2. İyice karışınca ocağı açın ve supangle kaynayana kadar pişirin.
  3. Supangle kaynayınca ocağı kapatın.
  4. Teremyağ ve vanilyayı ekleyip çırpmaya devam edin.
  5. Ilıyana kadar çırpın.
  6. Supanglenin üzerini streç ile kapatın.
  7. Dolapta 4-5 saat soğutun.
  8. Soğuyan supangleyi servis edin. Afiyet olsun. .
Teremyağlı Supangle Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst