Teremyağlı Konut Üretimi Enfes Yaş Pasta

Felaket

New member
Teremyağlı Mesken Üretimi Enfes Yaş Pasta Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet yumurta
  • 6 yemek kaşığı şeker
  • 1 tutam tuz
  • 1 su bardağından bir parmak eksik sıvı yağ
  • 5 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket kabartma tozu
  • 2 su bardağına yakın un
  • 1 yemek kaşığı kakao
  • 1 çay kaşığı besin boyası
Kreması için;

  • 1 paket sade pasta kreması
  • 250 gram süt
  • 100 gram teremyağ
  • 1 paket vanilya
  • 4 yemek kaşığı labne
Üzeri için:

  • İsteğe bağlı süsleme malzemeleri
Teremyağlı Konut Üretimi Enfes Yaş Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Pandispanya için evvel yumurta,tuz ve şekeri enaz 6-7 dk. Çırpalım sonrasındasında sıvı yağ ve yoğurdu ekleyip yeniden çırpalım.
  2. Kakao ve besin boyası ekleyip tekrar çırptıktan daha sonra kabartma tozu,vanilya ve unu ekleyip yağlı kağıt geçirdiğimiz kelepçeli kalıbımıza dökelim.
  3. Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında pişiriyoruz.
  4. Kremamız için süt ve pasta kremamızı uygun bir tencereye alıp göz göz oluncaya kadar pişirelim.
  5. ondan sonrasında vanilya ve teremyağımızı ekleyip uygunca karıştıralım ve soğumaya bırakalım.
  6. Soğuduktan daha sonra labnemizi ek edip yeterlice çırpalım.
  7. Kekimizde soğuduktan daha sonra 3 modüle keselim yalnız en üstteki kısmı küçük modül olsun.
  8. Alt katını servis tabağına yerleştirelim ve üzerine kremamızın yarısını döküp uygunca düzleştirelim.
  9. hemen sonrasında ikinci katını üzerine yerleştirelim ve kalan kremamızı da döküp güzelce düzeltelim.
  10. Kalan kek modülümüzü robottan geçirelim ve en üstteki kremamızın üzerine ve yanlarına uygunca serpiştirip spatula ya da bir bıçak yardımı ile güzelce her yerine bulayalım.
  11. hemen sonrasında pastamızı istediğimiz üzere süsleyip buzdolabında enaz 3-4 saat dinlendirelim.
    Afiyet olsun .
Teremyağlı Mesken Üretimi Enfes Yaş Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst