Teremyağlı Çikolatalı Vişneli Sufle

Felaket

New member
Teremyağlı Çikolatalı Vişneli Sufle Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet yumurta
  • Yarım çay bardağı şeker
  • Yarım çay bardağı süt
  • 2 yemek kaşığı oda sıcaklığın da teremyağ
  • 200 gram biter çikolata
  • 1 tatlı kaşığı kakao
  • 1 ölçü vişne
  • Yarım paket kabartma tozu
  • Un
Teremyağlı Çikolatalı Vişneli Sufle Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Çikolata ve vişne hariç tüm materyaller homojen bir kıvam elde edilene kadar çırpılır.
  2. ondan sonrasında yağlarına sufle kaplarına doldurulur.
  3. Kek harcı konulan kaplara çikolata ve vişneler eklenir.
  4. Bir tencereye kaselerin yarısına gelecek kadar su koyulur.
  5. Tencerenin kapağı havlu ile kapatılıp yaklaşık beş ila 7 dakika pişirilir.
  6. hemen sonrasında ılık servis edilir. Dilerseniz üzerine pudra şekeri serpiştirebilirsiniz. Bu ölçüden benim sufle kaplarım ile üç tane çıkıyor. Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun.
Teremyağlı Çikolatalı Vişneli Sufle Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst