Teremyağlı Çikolata Soslu Mozaik Pasta Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- 100 gram teremyağ
- 1 su bardağı süt (200 ml)
- 3 yemek kaşığı kakao
- 4 yemek kaşığı pudra şekeri
- 2 paket petibör bisküvi
- 80 gram tablet çikolata
- Kıyılmış fındık
Not EkleTarifi Yazdır
- 100 gram teremyağınızı bir tencerede eritin.
- Petibör biskuvi, tablet çikolata ve fındık hariç başka gereçlerinizi bir kapta karıştırıp çırpın.
- ondan sonrasında karışımınıza petibör bisküvilerinizi ve fındıklarınızın bir kısmını ekleyip karıştırın.
- Bir kek kalıbının içini streç sinema ile kaplayın ve karışımınızı dökün ve buzluğunuzda 4 saat dondurun.
- Pastanızı buzluktan çıkarmaya yakın tablet çikolatanızı ve 50 gram teremyağı benmari adabı eritin ve pastanızın üstüne dökerek servis edin. Şimdiden afiyet olsun.