Teremyağlı Bisküvili Pasta

Felaket

New member
Teremyağlı Bisküvili Pasta Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 paket petibör bisküvi
  • 2 su bardağı süt
  • 1 küçük paket kakao
  • 5 yemek kaşığı şeker
  • 2 yemek kaşığı teremyağ
  • 1 çay bardağı ceviz içi
Üzeri için;

  • Benmari adabı eritilmiş çikolata
  • Antep fıstığı
Teremyağlı Bisküvili Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Sos tenceremize teremyağımız koyup eritiyoruz.
  2. Ardından süt, şeker, kakao da ekleyip kaynatıyoruz.
  3. Petibör bisküvilerimizi ve cevizlerimizi rondodan geçirip karıştırma kabımıza döküyoruz.
  4. Kaynattığımız çikolata sosumuzu bisküvilerin üzerine döküp karıştırıyoruz.
  5. Yağlı kağıt serdiğimiz borcamımıza karışımımızı döküp buzdolabında soğumaya bırakıyoruz.
  6. Soğuyan tatlımızın üzerine benmari yordamı erittiğimiz çikolatamızı döküyoruz. Antep fıstığıyla süslüyoruz.
Teremyağlı Bisküvili Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst