Teremyağlı Bisküvili Pasta Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- 2 paket petibör bisküvi
- 2 su bardağı süt
- 1 küçük paket kakao
- 5 yemek kaşığı şeker
- 2 yemek kaşığı teremyağ
- 1 çay bardağı ceviz içi
- Benmari adabı eritilmiş çikolata
- Antep fıstığı
Not EkleTarifi Yazdır
- Sos tenceremize teremyağımız koyup eritiyoruz.
- Ardından süt, şeker, kakao da ekleyip kaynatıyoruz.
- Petibör bisküvilerimizi ve cevizlerimizi rondodan geçirip karıştırma kabımıza döküyoruz.
- Kaynattığımız çikolata sosumuzu bisküvilerin üzerine döküp karıştırıyoruz.
- Yağlı kağıt serdiğimiz borcamımıza karışımımızı döküp buzdolabında soğumaya bırakıyoruz.
- Soğuyan tatlımızın üzerine benmari yordamı erittiğimiz çikolatamızı döküyoruz. Antep fıstığıyla süslüyoruz.