Survivor’da dehşet dolu anlar: Nisa bayıldı!

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
Tüm çekişmesiyle devam eden Survivor All Star 2022’de heyecan giderek artıyor. Vakit zaman yarışın temposuna ayak uyduramayan yarışmacılar, güç anlar yaşayabiliyor. Gönüllüler grubunun yarışmacısı olan Nisa otobüste bayıldı. Ekip arkadaşlarının anında yardımına koştuğu Nisa’nın başını vurduğu öğrenildi. Survivor takımının hekimi Nisa’ya birinci müdahaleyi yaptı.

HABERE İLİŞKİN GÖRÜNTÜ İÇİN TIKLAYIN İZLE

Survivor All Star 2022’de evvelki akşam kaygı dolu anlar yaşandı. Dokunulmazlık için uğraş eden yarışmacılardan kazanan kadronun bir de sevdiklerinden gelen bildirisi okuma mükafatı alacakları öğrenildi. Lakin yarış öncesi herkesi şaşırtan bir olay gerçekleşti.

NİSA BAŞINI VURARAK BAYILDI

Oyun öncesinde yarış alanına gelinirken bulunduğu araçta başını çarparak kısa vadeli baygınlık geçiren Nisa, izleyenleri korkuttu. Ogeday ve Evrim’in çabucak müdahale ettiği anlarda Nisa ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kaygı dolu anların daha sonrasında Nisa’nın sıhhat vaziyetinin önemli olmadığı öğrenildi. Öte yandan Nisa tedbir maksatlı dokunulmazlık oyununa katılamadı.

MURAT CEYLAN: SONUÇLAR ARTIK ÖNEMLİ

Yarış öncesinde öbür yarışmacılara açıklama yapan Muray Ceylan, Nisa hakkın kıymetli bir ayrıntısı işaret ederek şunları söylemiş oldu:

“Nisa maalesef oyuna gelirken, kamyonette başını vurarak baygınlık geçiriyor. Nisa şu an tabip denetiminde. Geçmiş olsun diliyorum. Nisa’nın bence bilhassa şu sıralar fazlaca dikkat etmesi lazım. Daima bir şey olmaya başladı Nisa’ya; yani parkurda bir şey oluyor, yürürken bir şey oluyor, müzik yarışında bir şey oluyor. Çok dikkat etmesi lazım zira sonuçlar önemli olmaya başladı artık.”

NİSA KURULDA AÇIKLAMA YAPTI

Durumuyla alakalı açıklama yapan Nisa, “Başımı çarptım ve daha sonrasındasını hatırlamıyorum gözümü hastanede açtım. Arkadaşlar belirtti korkutmuşum herkesi. Kimse merak etmesin şu an uygunum başım ağrıyor biraz o kadar” formunda konuştu.