Acun Ilıca’nın nefessiz izlenen yarış programlarından biri olan Survivor bu sene de oyuncu takımıyla merak uyandırdı. Ilıca’nın tek tek deklare ettiğı isimler içinde son devirlerin beğenilen babası Ümit Erdim de vardı. 2023 takımında yer alan Ümit Erdim, Survivor hakkında itiraflarta bulundu.
2023 Ünlüler takımına ismini yazdıran oyuncu Ümit Erdim, Dominik Cumhuriyeti’ne gitmesine saatler kala Survivor hakkında itirafta bulundu. Geçtiğimiz günlerde eşi ve çocuğu ile kameralara yansıyan Ümit Erdim Survivor hakkında itiraflarda bulundu.
Ümit Erdim
“UMARIM AĞLAMAM”
Etiler Akmerkez’de ailesi ile birlikte kameralara yansıyan oyuncu Ümit Erdim, “Ailem konusunda epeyce duygusalım. Umarım orada kendimi fiyatımda ağlamam. Onun haricinde yemek konusunda ıstırap yaşamayacak tek şahısımdır her biçimde. Eski halimi hatırlayın malum midemi aldırdım, istesem de hayli bir şey yiyemiyorum.” ifadelerini kullandı.
Ümit Erdim ve ailesi
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK GÖRÜNTÜ;
Kenan İmirzalıoğlu ısrarlı soruların karşısında gerildi! “Şekerim niyet…”
2023 Ünlüler takımına ismini yazdıran oyuncu Ümit Erdim, Dominik Cumhuriyeti’ne gitmesine saatler kala Survivor hakkında itirafta bulundu. Geçtiğimiz günlerde eşi ve çocuğu ile kameralara yansıyan Ümit Erdim Survivor hakkında itiraflarda bulundu.
Ümit Erdim
“UMARIM AĞLAMAM”
Etiler Akmerkez’de ailesi ile birlikte kameralara yansıyan oyuncu Ümit Erdim, “Ailem konusunda epeyce duygusalım. Umarım orada kendimi fiyatımda ağlamam. Onun haricinde yemek konusunda ıstırap yaşamayacak tek şahısımdır her biçimde. Eski halimi hatırlayın malum midemi aldırdım, istesem de hayli bir şey yiyemiyorum.” ifadelerini kullandı.
Ümit Erdim ve ailesi
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK GÖRÜNTÜ;
Kenan İmirzalıoğlu ısrarlı soruların karşısında gerildi! “Şekerim niyet…”