Survivor 2023’ün takımı şekillenmeye devam ediyor! İki bomba transfer…

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
Merakla beklenen ‘Survivor 2023’den birinci tanıtımın gelmesinin akabinde, yarışmacılar da merak edilmeye başlandı. Toplumsal medya fenomenlerinin yarışacağı söylenen Survivor 2023’te yarışacak isimler muhakkak olmaya başlarken iki bomba transferin takımda yer alacağı argüman edildi. İşte Survivor 2023’te yarışacak sürpriz isimler…

HABERE İLİŞKİN GÖRÜNTÜ İÇİN TIKLAYIN İZLE

Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını yaptığı yarış programı ‘Survivor’ her sene olduğu üzere bu sene de merakla bekleniyor. İzleyicileri ekrana kilitleyen yarışın yeni dönem takımı toplumsal medyadan ilgiyle takip ediliyor. TV8 ekranlarında yayınlanan yarış için çabucak hemen tam takım açıklanmadı. Fakat toplumsal medya fenomenlerinin yarışı beklenen programda ilgi çeken isimler yavaş yavaş açıklanıyor. Acun Ilıcalı’nın “Bu sene Survivor fazlaca farklı olacak” dediği yeni Survivor 2023’ün takımı yavaş yavaş açıklanmaya başladı. Ilıcalı daha evvel Berdan Mardini, Ümit Erdim, Murat Eken ve Yusuf Güney’in müsabakada yer alacaklarını açıklamıştı. Yarışmada yarışacak bayan yarışmacılar da yavaş yavaş açıklanmaya başlanmıştı. Acun Ilıcalı Survivor 2023’de yarışacak fenomenlerin isimlerini ve takıma yeni dahil olan isimleri açıklamıştı. Artık de takıma dahil olacak iki bomba transferin olacağı tez edildi. İşte o isimler…

SURVIVOR 2023’E İKİ BOMBA TRANSFER!

Merakla beklenen Survivor 2023’ün takımında yer alacak isimlerin yer aldığı tanıtım sineması geçtiğimiz günlerde yayımlandı. Geri sayımın başladığı Survivor 2023 için artık de iki bomba transferin olacağı sav edildi. Geçtiğimiz dönemde reytinglerde istediği sonuca ulaşamayan Ilıcalı’nın bu dönem işini talihe bırakmak istemediği ve harekete geçtiği söyleniyor. Argümanlara nazaran Ilıcalı, Survivor 2023 için geçtiğimiz Survivor 2021 döneminde finalist koltuğunda oturan Aleyna Kalaycıoğlu ile Yiğit Poyraz‘a teklif götürdü. İkilinin takıma yedeklerden katılacağı öne sürülürken şimdiden merakla beklenmeye başladı.

Survivor 2023 Tanıtım Sineması:

NE OLMUŞTU?

YARIŞMACILARDAN BİRİ AMPUTE ULUSAL KADROSU’NDAN…

Yavaş yavaş şekillenmeye başlayan Survivor 2023 takımında yeni isimler açıklanmaya başlamıştı. Son paylaşımında yarışa katılacak yeni isimleri açıklayan Ilıcalı “Sevgili Aysu Keskin ve Barış Telli Survivor 2023 takımına dahil oldular, ikisine de muvaffakiyetler dilerim..” sözlerini kullanarak basketbolcu Aysu Keskin ile Ampute Ulusal Ekibi’nden Barış Telli‘nin yarışta yer alacaklarını duyurmuştu.

Survivor Barış Telli, Aysu Keskin

FENOMENLER SURVIVOR 2023 KADROSUNDA!

Survivor 2023’ün takımı için birinci başta toplumsal medya fenomenlerinin yer alacağına dair bilgilere yer verilmişti. Argümanların bir netliği yoktu ancak Acun Ilıcalı tezlerle ilgili kesin bilgiyi dün akşam vermişti. Ilıcalı toplumsal medya hesabından yaptığı paylaşımla toplumsal medya fenomenleri; Halil İbrahim Göker, Buse Plan, Alper Rende, Elanur, Chaby ve Kürşat Juan‘ın da Survivor 2023’ün takımında yer alacağını duyurmuştu.

Fenomenler Survivor 2023

KADROYA YENİ DAHİL OLAN BAYAN YARIŞMACILAR…

Geri sayımın başladığı Survivor 2023‘de yarışacak yeni isimler teker teker açıklanmaya başladı. Daha evvel müsabakaya katılacak kimi isimlerin belirtildiğı yarış için Ilıcalı takıma yeni dahil olan bayan yarışmacıları da açıklamıştı. Ilıcalı yaptığı son paylaşımla Hamdi Alkan‘ın kızı Zeynep Alkan‘ın, Seçkin Piriler‘in ve Cansu Tuman‘ın takıma dahil olduğunu duyurmuştu. Yakın vakitte Mert Aydın ile yollarını ayıran ünlü oyuncu Merve Boluğur‘un da müsabakaya katılacağı söylenmişti ancak hususla ilgili çabucak hemen kesin açıklama bulunmuyor.

Survivor 2023 kadrosu

SURVIVOR 2023 TAKIMI YAVAŞ YAVAŞ ŞEKİLLENMEYE BAŞLADI!

Acun Ilıcalı “Sevgili Murat Eken Survivor 2023 takımına dahil oldu, muvaffakiyetler dilerim” notuyla Survivor 2023’ün 3. yarışmacısını açıklamıştı.

Murat Eken Survivor

Acun Ilıcalı bununla birlikte toplumsal medya hesabından yaptığı “Sevgili Yusuf Güney Survivor 2023 takımına dahil oldu, muvaffakiyetler dilerim” notuyla Survivor 2023’ün 4. yarışmacısını da açıklamıştı.

Yusuf Güney Survivor

ÜMİT ERDİM 2023 TAKIMINA İSMİNİ YAZDIRDI

Acun Ilıcalı, toplumsal medya hesabından Survivor takımını yavaş yavaş açıklamaya başlamıştı. Birinci isim “Berdan Mardini” olurken ikinci isim ise son devirlerin beğenilen babası Ümit Erdim olmuştu. Ilıcalı, “Sevgili Ümit Erdim Survivor 2023 takımına dahil oldu. Muvaffakiyetler dilerim” notunu düşmüştü. Ilıcalı’nın paylaşımını kendi hesabından yayınlayan Ümit Erdim ise “Hadi iyi olsun” demişti.

Ümit Erdim Survivor

O SÜPRİZ İSİM SURVIVOR’A GİDİYOR!

Survivor 2023’ün yeni dönem birinci yarışmacısını Acun Ilıcalı toplumsal medya hesabından duyurmuştu. “Survivor 2023 dönemi birinci yarışmacımız Berdan Mardini oldu. Kendisine muvaffakiyetler diliyorum.” notuyla müzikçi Berdan Mardini’nin fotoğrafını paylaşan Ilıcalı yeni dönemin birinci yarışmacısını açıklamıştı.

Acun Ilıcalı Survivor 2023 yarışmacısını deklare etti

TAYTLARIN SEBEBİ AŞİKÂR OLDU!

Son günlerde tayt giyerek spor yapan ve bu anları toplumsal medya hesabından paylaşarak fazlaca fazla tenkit alan müzikçi Berdan Mardini’nin taytlı paylaşımlarının niçini ise muhakkak oldu. Mardini’nin spor yaparak Survivor 2023’e hazırlandığı ortaya çıktı.

Berdan Mardini Survivor 2023e hazırlanıyor

FENOMENLER SURVIVOR’DA!

Bu dönem Survivor’da toplumsal medya fenomenlerinin yarışacağı argümanı gündeme gelmişti. Şiddetli çaba için Ocak ayında Dominik’e gidecek yarışmacılar içinde; Hakan Hatipoğlu, Hikmet Tuğsuz, Steven Salam, Semih Öztürk, Damla Can, Furkan Kızılay, Merve Aydın, Faster Abdü ismiyle tanınan YouTuber Ali Abdüsselam Yılmaz, TikTok fenomeni Merve Yalçın, TikTok fenomeni Cellat ve müzisyen Yaren Alaca gibi isimlerin yer alacağı tez edilmişti. Savların gerçekliğine dair bir açıklama ise çabucak hemen bulunmuyor.

Tiktok fenomeni Cellat

SURVIVOR 2023 NE VAKİT BAŞLAYACAK?

Genellikle MasterChef müsabakasının bitiminden daha sonra başlayan Survivor’ın, MasterChef’in döneminin tamamlanmasının akabinde ekranlara gelmesi bekleniyor. Ocak ayında başlanacağı argüman edilen müsabaka için Acun Ilıcalı ve TV8’den yayın tarihiyle ilgili gelen çabucak hemen resmi bir açıklama bulunmuyor.

Survivor