Supangle

Felaket

New member
Supangle Tanımı İçin Malzemeler

  • 5 su bardağı süt
  • 1 adet yumurta sarısı
  • 3 yemek kaşığı un
  • 6 yemek kaşığı toz şeker
  • 3 yemek kaşığı kakao
  • 2 yemek kaşığı tereyağ
  • 100 gram bitter ya da sütlü çikolata
  • 1 su bardağı soğuk su (buzlukta soğutulacak)
İçi için;

  • Kek
Üzeri için;

  • Beyaz çikolata
Supangle Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Çikolata ve soğuk su hariç tüm gereçler bir tencereye alınır ve pişirilir. Pişen supangle içerisine çikolata eklenip, karıştırılır ve ılınması için bırakılır.
  2. Ilınan supangle içerisine 1 su bardağı soğuk su mikser yardımı ile eklenir. Suyu dikkatli ekleyiniz kıvamını isteğinize göre ayarlayabilirsiniz.
  3. Kaselerinizin içerisine biraz supangle ortasına kek ve yeniden supangle koyarak hazır hale getirebilirsiniz.
  4. Ben yarısına kek koydum yarısına koymadım. Dilerseniz sizde bu türlü hazır hale getirebilirsiniz. Şimdiden,. Afiyet olsun :).
Supangle Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst