Supangle

Felaket

New member
Supangle Tanımı İçin Gereçler

  • 1 lt artı 2 bardak süt
  • 6 yemek kaşığı dolusu toz şeker
  • 6 yemek kaşık dolusu mısır nişastası ( un yahut buğday nişastası da olabilir)
  • 2 adet yumurta sarısı
  • 5 yemek kaşığı kakao
  • 200 gram bitter çikolata
  • 1 paket krema
  • 1 paket vanilya
Üzeri için;

  • 1 paket damla çikolata
  • 1 paket bitter çikolata
  • 1 paket beyaz çikolata
Supangle Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Sütü tencereye alalım.
  2. Başka bir kasede iki bardak sütle yumurta sarılarını, nişasta, kakao ve şekeri çırpalım.
  3. Tenceredeki süte ek edelim ve karıştıralım.
  4. Çikolatayı ekleyelim.
  5. Göz göz olmaya başlayınca kremayı dökelim, altını kapatalım.
  6. Ilıyana kadar mikserle orta ara çırpalım.
  7. Kaselere paylaştıralım. ( bu ölçüyle 12 adet çıktı).
  8. Üzerlerine damla çikolata ve rendelenmiş başka çikolatalarla süsleyelim.
    Afiyet olsun.
Supangle Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst