Sütlü İrmik Tatlısı

Felaket

New member
Sütlü İrmik Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler

  • 2,5 su bardağı süt
  • 1 su bardağı irmik
  • 1 çay bardağı hindistan cevizi
  • 4 yemek kaşığı toz şeker
Üzeri için;

  • Ceviz
Sütlü İrmik Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Bütün materyaller bir tencereye alınır. Kaynayıncaya kadar karıştırılır. Kaynayınca bir 5 dk. kaynamaya bırakılır.
  2. Piştikten daha sonra ıslatılmış bor cama dökülür yapışmaması için.
  3. Dışarda yarım saat soğuduktan daha sonra buz dolabında iki saat soğutulur.
  4. Üzeri isteğe bağlı süslenebilir. Afiyet olsun.
Sütlü İrmik Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst