Skandallar kraliçesi Şevval Şahin artık oyunculuğa taktı!

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
Bozuk Türkçesi ile daima gündeme oturan 22 yaşındaki Miss Turkey hoşu Şevval Şahin, şimdilerde kafayı oyunculuğa taktı. Estetikli haliyle Türkiye hoşu seçilmesinin akabinde yaşanan kaosla her insanın yansısını üzerine çekmeyi başaran ünlü isim, uygun bir projede oyunculuk sergileyebileceğini deklare etti. Yorum yağmuruna tutulan Şahin’den çabucak hemen bir açıklama gelmedi.

Geçtiğimiz günlerde Bebek’te objektiflere takılan Miss Turkey 2016 hoşu Şevval Şahin, muhabirlerin yönelttiği soruları yanıtladı. Toplumsal medyayı faal kullanan Şahin, hem estetikli haliyle hoş seçilmesine yediği linçlerden daha sonra, ünlülerin bile “eclair” açıklamasıyla lisanına düşmüştü. Bozuk Türkçesi ile şimdilerde oyunculuğa yönelik gelen sorulara karşılık verince ortalık karıştı.

şevval şahin

“PLAN YAPMIYORUM”

Muhabirlerin sorularını yanıtlarken yabancı söz kullanmamasıyla dikkat çeken Şahin “Tersane İstanbul’a gidiyorum. Arkadaşlarımın standı var onları gezip daha sonrasındaki partiye katılacağım.” açıklamasında bulundu. Yazın yaptığı planlarından bahsederken plansız yaşadığının vurgusunu “Yazın genelde Bodrum’da oluyorum birçok vakit. Birkaç günlüğüne yurt dışına gidebilirim, onun haricinde biraz spontaneyim hayli fazla plan yapmıyorum.” biçiminde yaptı.

şevval şahin

“BENİ BEĞENEN BU TÜRLÜ BEĞENİYOR”

Toplumsal medyadaki her paylaşımın fazlaca konuşulması üzerine Türkçe eğitimi alması gerektiği tarafında yorumlara “Yani konuşma stilim bu biçimde, bilerek yaptığım bir şey değil lakin dediğim üzere diksiyon dersi almadım alabilirim ileride. Beni beğenen bu biçimde beğeniyor evet.” cevabını verdi.

şevval şahin

“niçin OLMASIN?”

Oyunculuğa dair bir teklifin olup olmamasına yönelik yöneltilen soruya yanıt veren Türkiye hoşu Şahin “Bakalım, olabilir. Kısmet valla hoş bir proje olursa niye olmasın?” sözündeki istekli halleri viral oldu. pek hayli oyunculuk eğitimi alan ve bu duruma isyan eden beşerler, Şahin’i yorum yağmuruna tuttu. Hem konuşması tıpkı vakitte daha evvel yaşadığı İstiklal Marşı ile ilgili olaylarına karşılık, eğitimsiz bir oyuncunun daha milyonlar kazanmasını güzel karşılamayan insanlardan gelen yorumlar, karşılıksız kaldı.