Şipşak Milföylü Elmalı Tatlı

Felaket

New member
Şipşak Milföylü Elmalı Tatlı Tanımı İçin Gereçler

  • 8 adet milföy hamuru
  • 1 adet büyük elma
  • 2 yemek kaşığı şeker
  • 1 tatlı kaşığı tarçın
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
Şipşak Milföylü Elmalı Tatlı Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Milföy hamurlarını çatal sayesinde delikler oluşturuyoruz ve erittiğimiz tereyağını sürüyoruz.
  2. Şeker ve tarçın karışımını üzerine serpiyoruz.
  3. İnce dilimlediğimiz elmaları milföyün üzerine yerleştirip yeniden şeker ve tarçın karışımını üzerine serpiyoruz.
  4. 200 derece fırında 15 dakika pişiyoruz afiyet olsun ????.
Şipşak Milföylü Elmalı Tatlı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst