Şevket Çoruh Art Sokaklara dönecek mi? Özgür Ozan kesin karşılık verdi

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
Arka Sokaklar dizisinde oynadığı “Hüsnü Çoban” karakteriyle hafızalara kazınan Özgür Ozan, evvelki gün bir Youtube programına konuk oldu. Hem dizide tıpkı vakitte toplumsal ömründe Şevket Çoruh ile yakın arkadaş olan Ozan, ünlü oyuncunun diziden ayrılması hakkında birinci defa konuştu.

16 dönem boyunca Kanal D ekranlarında fırtınalar estiren fenomen dizi ‘Arka Sokaklar’da oynadığı “Hüsnü Çoban” karakteriyle büyük beğeni toplayan Özgür Ozan, ani ayrılık sonucuyla hayranlarını üzmüştü. bir müddetdir dinlenen ünlü oyuncu geçtiğimiz gün İnci Sözlük‘ün Youtube kanalına konuk oldu. Özel yaşantısı ve meslek ömrü hakkında bilinmeyenlerini anlatan ünlü oyuncu bununla birlikte yakın dostu Şevket Çoruh‘un ayrılık süreci hakkında da konuştu.

Arka Sokaklar

“ŞEVKET ÇORUH BİR DAHA ASLA DÖNMEZ”

Arka Sokaklar’da Mesut rolünü oynayan ve diziden ayrılan Şevket Çoruh’un gidişini pahalandıran Ozan, şu sözleri kullandı:

“Şevket Çoruh’un gidişi tabi ki harikulade bir kan kaybı oldu. Ne bileyim, bir kere benim tadım kaçtı. Gitmeseydi, olmasaydı sonumuz bu biçimde. Birinci muahedeyi ben yapmıştım. Benden daha sonra görüştüğü / muahedesini yapamadığı için ben (dizide) kaldım. Zannetmesinler ki… Kimse kimseyi yarı yolda bırakmış değil. Kardeşliğimiz, arkadaşlığımız her vakit bakidir. Dizi o… Biz dışarıda aslına bakarsanız her vakit görüşüyoruz. Şevket Çoruh’un tekrar diziye dönme ihtimali yok. Şevket Çoruh bir yerden ayrıldıysa tekrar asla geri dönmez. Dizide epeyce özlüyorum”

Şevket Çoruh ve Özgür Ozan

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK GÖRÜNTÜ:

Zeynep Bastık makus haberi duyurdu! Konserleri iptal…