Sevde Demirel’den köpek saldırısına uğrayan Tuğba Altıntop argümanı: “Köpek saldırmamıştır”

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
Geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda köpeği ile görüntülenen model ve müzikçi Sevda Demirel, isim vermeden Şile’de köpek saldırısına uğrayan Tuğba Altıntop’u eleştirdi. Demirel “Yüzünü o hale getiren bir köpek değil hemcinsidir” kelamlarını kullandı.

Nişantaşı’nda objektiflere yakalanan müzikçi Sevda Demirel, muhabirlerini sorularına elinde küçük köpeği ile karşılık verdi. Demirel Şile taraflarında köpek saldırısına uğrayan Tuğba Altıntop için çarpıcı açıklamalarda bulunurken, yeni çıkacak müziğinin gelirini hayvanların faydasına kullanacağını da tabir etti.

sevda demirel

“HİÇ BİR KÖPEK YÜZE SALDIRMAZ”

Demirel, muhabirlerin uzattığı mikrofona Altıntop’u kast ederek “hiçbir köpek yüze saldırmaz, köpekleri kızdırmaz onlara bağırmazsanız da size saldırmaları imkansızdır, bunu her hayvan sever bilir, bence o hanımefendi ya bir hemcinsinden ya da yakın arkadaşından şiddet görmüş, bunu da hayvanların üzerine atıyor” sözlerini kullandı.

sevda demirel

“KÖPEĞE KABAHAT ATMAK…”

Sözlerine devam eden Demirel “İnsanlar aşikâr olayları gizlemek için bu yollara başvurur, ayağım kaydı ya da tabelayı nazaranmedim derler lakin burada bir köpeğe hata atmak epeyce yanlış bu hayvanlara karşı şiddeti olağanlaştırır. Ben hayvanlar ismine konuşuyorum, hiç bir köpek kolay kolay sahibine saldırmaz, saldırsa da yüzüne saldırmaz, ya eline ya ayağına saldırır” açıklamasında bulundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK GÖRÜNTÜ:

Barış Akarsu “Merhaba” sinemasının ikinci fragmanı yayınlandı!