Şerbet Kaynatmadan 4 Kaşık Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler
Şerbet Kaynatmadan 4 Kaşık Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- 4 adet yumurta
- 4 yemek kaşığı toz şeker
- 4 yemek kaşığı süt
- 4 yemek kaşığı sıvı yağ
- 4 yemek kaşığı irmik
- 4 yemek kaşığı un
- 1 paket kabartma tozu
- 1 paket vanilya
- 3 su bardağı süt
- 1 su bardağı şeker
Şerbet Kaynatmadan 4 Kaşık Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Yumurta ve şekeri üç boyutluk çırpalım.
- daha sonra öteki materyalleri ekleyip karıştıralım.
- Yağlanmış borcama dökelim.
- 180°ısıtılmış fırında pişirelim.
- Kek pişerken oda sıcaklığındaki sütü ,şeker ekleyip eriyene kadar karıştıralım.
- Tatlımız fırından çıkınca birinci sıcağı geçtikten daha sonra, yavaş yavaş şerbeti dökelim.
- Dolapta soğutup soğuk servis yapalım.