Seray Sever’den dolandırıcılık uyarısı!

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
Seray Sever, hamileliğinin sonlarına gerçek yaklaşırken ikiz çocuklarını kucağın almasına günler kala alışveriş sürecinde bir konut parası harcadığını deklare etti.

Seray Sever, hamileliğinin 32. haftasına girmişken çocuklarını kucağına almasına az kaldı.

Hoş sunucu yaptığı açıklamayla hormonların beyin ve hislerin da önüne geçtiğinin altını çizerken, “esasen hiperaktif biriyim lakin hormonlar yardımıyla 10-15 katına çıktı hiperaktifliğim.” açıklamasında bulundu.

seray sever

“BU İŞİN DOLANDIRICILARI VAR!”

Gebe kalamayan tüp bebek salonlarında gördüğü insanlara da motivasyon ve moral vermeye çalışan Seray sever, “Kadınlara teklifim çabalasınlar lakin yanlışsız yerlerde, hakikat biçimde çabalasınlar. Motivasyonlarını düşürmesinler. Ben bir konut parası harcadım bu süreçte. Bu işin tüccarları, dolandırıcıları var. Onların eline düşerseniz yandınız. Ben düştüm. Allah korudu. Gebe kalmak isteyen bayanlar, haklı olarak her duyduğuna inanmak istiyor. Zira muhtaçlar.” sözünde bulundu.

Vakit her şeyin ilacıdır diyerek kelamına devam ederken, kimsenin gücünü düşürmemesi gerektiğini, ben yaptıysam herkes yapar niyetiyle örnek olduğunun da altını çizdi.