Selena Gomez’den üzen haber! “Belki de hiç anne olamayacağım…”

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
Daha evvel anne olmak istediğini belirten ve konuşmalarında sık sık bunu lisana getiren dünyaca ünlü müzikçi Selena Gomez, dijital bir platformda yayınlanacak belgeseli için konuştu. Duygusal anlar yaşayan Gomez, gözyaşlarına hakim olamadı. Hastalığı yüzünden kullandığı ilaçların doğurganlığı etkilediğini tahminen de hiçbir vakit anne olamayacağını söz etti…

Amerikalı müzikçi ve aktör olan dünyaca tanınan Selena Gomez, geçtiğimiz günlerde çarpıcı itiraflarla dolu açıklamalarda bulundu. Ünlü müzikçi bir dijital platform için kendi hayatının husus alınmasıyla oluşturulan belgesel için konuştu. Samimi açıklamalarda bulunan Gomez, sevenlerini üzdü.

selena gomez

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI!

Ruhsal sorun yaşadığını tabir eden Gomez, bunların tahminen de geçmişte yaptığı yanlışların kararı olduğunu lisana getirirken, bipolar bozukluktan kurtulmak için kullandığı ilaçlar niçiniyle tahminen de hiçbir vakit anne olamayacağını tabir etti. Gözyaşlarına hakim olamadı. O anlar, hayranlarının yüreğini dağladı.

selena gomez

“ANNE OLAMAYACAK”

30 yaşındaki başarılı oyuncu ve müzikçi Gomez, daha evvel anne olmak istediğini lisana getirmişti. Belgeselde konuşan Gomez, gebe kalmaya çalışan bir yakın arkadaşını ziyaret ettiğini, gebe kalamadığını öğrendiğinde ise gözyaşlarına hakim olamadığını deklare etti Gomez “Belki de ben asla bir çocuk dünyaya getiremeyeceğim” açıklamasında bulundu.

selena gomez

“YİNE DE UMUDUM VAR”

Tüm kullandığı ilaçlara karşın umudunun var olduğunu lisana getiren Gomez, hazır olan tüm yolları deneyeceğini belirtti. tıpkı vakitte daima umut taşıyacağını açıklayan Gomez, ayrıyeten Lupus hastalığı ile de uğraş ediyor. 2020 yılında durumu berbatlaşan Gomez, tekrar hastaneye kaldırılıp denetim altına alınmıştı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK GÖRÜNTÜ:

Aslı Tandoğan’dan kızına büyük jest! Hem çaldı hem söylemiş oldu