Selen Görgüzel boşandıktan daha sonra itiraf etti! “Pişmanım!”

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
Ünlü direktör ve oyuncu Hamdi Alkan’la geçtiğimiz aylardan boşanan Selen Görgüzel, mavi tikli hesabını silmesiyle gündem olmuştu. Yalnızca soyadında Alkan var diye hesabını bile kapatan Görgüzel, evlilik için yaptığı açıklamalarla gündeme bomba üzere oturdu.

Selen Görgüzel, Hamdi Alkan’la 2014 yılında dünyaevie girmişti. Geçtiğimiz aylarda boşanma sonucu alan çiftten Görgüzel hala durumu atlatabilmiş değil üzere gözüküyor. Görgüzel Alkan soyadıyla açılmış olan mavi tikli hesabını kapatıp, artık soyadını bile görmek istemediğini belirtmişti.

selen görgüzel

PİŞMANLIĞINI LİSANA GETİRDİ

Geçtiğimiz gün evlilik üzerine açıklama yapan Görgüzel etrafında evlenip de memnun olan kimseyi görmediğini tabir ederek pişmanlığını lisana getirdi: “Ben artık evlenmeyi düşünmem, evlilikten keyifli olan yok.” ifadelerini kullandı.

hamdi alkan selen görgüzel

“KİMSENİN SOYADINA GEREKSİNİMİM YOK”

Soyadını boşanır boşanmaz toplumsal medya hesaplarından kaldıran Görgüzel “Benim hayatta terk bırakamayacağım şey yok. Evliyken eski soyadımla hesap açtığım için o denli beni onaylayıp mavi tık vermiş. Boşandıktan daha sonra ‘eski soyadımı kaldırın’ diye yazdım ancak ret aldım. Beş bin dolar istediler bu süreç için. Ben de yeni bir hesap açtım. Kendi soyadımla var olmuş bir bayanım, her vakit ayakları üzerinde durmuş bayan olduğum için kimsenin soyadına ömrüm boyunca gereksinimim olmadı. Bittikten daha sonra taşımanın manası yok” açıklamasında bulundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK GÖRÜNTÜ:

54 kiloluk genç kız, 43 dakikada 240 çöp şiş yedi!