San Sebastian Cheesecake Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- 600 gram labne peynir
- 1,5 paket krema
- 4 adet yumurta
- 1.5 su bardağı toz şeker
- 1 yemek kaşığı nişasta
- 3 yemek kaşığı un
- 1 paket vanilya
Not EkleTarifi Yazdır
- Labne krema ve şekeri yeterlice çırpalım. Akabinde un ve nişastayı ekleyip, çırpalım.
- daha sonra yumurtaları teker teker ilave edip, çırpmaya devam edelim.
- En son vanilyayı da ekleyip pürüzsüz olana dek çırpalım.
- Uygun bir kalıba yağlı kağıdı yerleştirelim hazırladığımız harcı dökelim.
- Önceden ısınan alt üst ayarda 200 derece fırında denetimli bir biçimde üzere kızarana kadar pişirelim (Benim fırınım 50 dk da pişirdi)
- 1 gece buzdolabında dinlendirip üzerine dilediğiniz sosla servis edebilirsiniz. Afiyet olsun….