Şahane Avcı açtı ağzını yumdu gözünü! “Öldü” diyerek haber yapanları taşa tuttu

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
Bir devrin en tanınan isimlerinden biri olan Şahane Avcı, sessizliğini bozarak isyan etti. Yeşilçam’da bir vakit içinder oynadığı karakterlerle zihinlerde ismini kazıyan Avcı, kendi hakkında “öldü” olarak çıkan haberlere reaksiyon gösterdi.

Yeşilçam’ın unutulmaz efsanelerinde yer alan Olağanüstü Avcı hakkında geçtiğimiz günlerde hayatını kaybettiğine ait haberler yayınlanmıştı. Son vakit içinderda güç günler geçiren ünlü oyuncu Avcı, yıllardir yaşadığı maddi kriz ile depresyonu da yanında taşıyarak hayatına devam ediyordu.

harika avcı

“ÖLDÜ” DENİLDİ

Çok büyük maddi kayıplar yaşadığı söylenen Avcı’nın psikolojisinin bu durumu kaldıramadığı ve bu sebeple yıllardir ekranlardan ve kamera önünden uzak kaldığı söylenmişti. Son olarak maddiyat yetersizliği ile pansiyonda kaldığı sav edilen Avcı’ya karşı çıkan “öldü” haberleri, oyuncuyu hayli kızdırdı.

harika avcı

“SİZLER NASIL BİR OMURGASIZSINIZ?”

Bir Youtube kanalında yayınlanan programa konuk olan Avcı kendi hakkında çıkan haberlere karşı “Görüntüme para mükafatı koyan, beni öldü olarak haber yapıp eğlenen zavallılar. Sizler nasıl bir omurgasızsınız? Her lafınız palavra. Daha evvel de ‘Ulaştım programa gelecek’ dediniz. Ne vakit bana ulaştınız da ‘Geleceğim’ dedim? Reyting için, takipçi artırmak için gözünüz dönüyor. Ben bir periyoda assolistliğimle damga vurmuş, albümleri, sinemaları olan hatta programlar sunmuş biriyim. Beni dilinize dolamadan evvel birkaç defa düşünün. En büyük servetim sesim ve sevenlerim. Sahneye dönmem de bir sonucuma bakar. Aklım başımda fazlaca şükür” sözlerini kullandı.

harika avcı son hali

“KUYUMU KAZANLARI BULUP ÇIKARIN”

62 yaşındaki Avcı, kendisine oyun oynandığını ve meslek hayatını bitirmeye yönelik çalışmalar yapıldığını lisana getirirken “niçin ortalarda olmadığım ve özel ömrüm kimseyi alakadar eden bir konu değil. Dünden bugüne üzerime oynanan oyunları konuşun, yazın. Bu bayan nasıl oldu da çekti kendini? Gerimden iş çevirenler, kuyumu kazanlar epey oldu. Yüreğiniz var ise sebep olanları bulun çıkarın” açıklamasında bulundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK GÖRÜNTÜ:

Denizanası hakkında bilinmesi gerekenler…