Safiye Soyman’dan yakın arkadaşı Seda Sayan’a erken düğün ikramı

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
Safiye Soyman geçtiğimiz akşam katıldığı bir programda, 7 Mayıs’ta nikah masasına oturacak olan yakın arkadaşı Seda Sayan hakkında konuştu. Sahnesi olduğu için çiftin nikahına katılmayacağını söyleyen Soyman, ikili üzerine isimlerin yazılı olduğu saatli çakmak armağan ettiğini söylemiş oldu.

Son günlerdeki değişimiyle isminden kelam ettiren Safiye Soyman, 2. Sayfa programına konuk oldu. Seda Sayan’la eğlenceli halleriyle sık sık isminden kelam ettiren sanatçı, arkadaşının nikahı hakkında da konuştu.

“SEDA, ÇAĞLAR’A ÇOK AŞIK”

Yakın arkadaşı Seda Sayan’ın nikah masasına oturacağı Çağlar Ökten’i yere göğe sığdıramayan Soyman, programda şunları söz etti:

“Seda Sayan dopdulu bir insandır. Çok keyifli olsun. Damadı epey sevdim, hayli efendi. Birbirlerine fazlaca yakışıyorlar fazlaca da aşıklar. Çağlar fazlaca kültürlü bir çocuk. Seda Sayan, Çağlar’a epeyce aşık. Doğal bunun karşılığını aldığı için. Seda Sayan’ı her mevzuda uyardım ve haklı da çıktım. Kendisi hayli akıllı bir insan ve düşünür, tartar. Çağlar’la ilgili araştırma yapmadım. Zira Enbe Orkestrası’nda solist gelen biri. Boş bir çocuk değil.”

“SEDA SAYAN’IN NİKAHINA KATILMAYACAĞIM”

Programından dolayı çiftin yurt haricindeki nikahına katılmayacağını söyleyen sanatçı, kelamlarına şu biçimde devam etti:

“Ben nikahta olmayacağım. Zira benim o tarihte programım var. Ben gidersem öbür arkadaşlarına da yanlış olur. Seda Sayan, grubu ve Çağlar’la gidecek nikaha. Benim program daha önce aşikâr olan bir şeydi. Geldikten daha sonra hoş bir yemek verecekler. Şık bir beyaz elbise giyer. Programım iptal olursa giderim.”

“SAATLİ ÇAKMAK İKRAM ETTİM”

“Seda Sayan’ın ikramını şimdiden verdim. Seda ve Çağlar yazılı bir saatli bir çakmak aldım. Biz Seda ile öncesinden telefonda saatlerce konuşurduk lakin Çağlar’dan evvel azaldı. Çok yan yana da gelemiyoruz. Benim bacım yeni gelin. O benim her şeyim. Seda Sayan benim 30 yıllık arkadaşım. Kardeş üzere olduk.”

Son vakit içinderda saçlarını değiştiren ve estetik yaptıran Safiye Soyman, “Boynuma ip askısı yapıldı. Yüzümde ip askı yok. Ufak tefek botokslarım var. ‘Yüzünü gerdirdin’ diyenlere karşılık olsun.” tabirlerini kullandı.