Sade Muhallebi

Felaket

New member
Sade Muhallebi Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 litre süt
  • 1 çay bardağı toz şeker
  • 3 yemek kaşığı nişasta
  • 1 paket vanilya
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
Sade Muhallebi Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Tencereye tereyağı ve vanilya hariç tüm gereçleri koyup ve ocağa alıyoruz yoğunlaşıncaya kadar pişirip altını kapatıyoruz.
  2. hemen sonrasında tereyağı ve vanilyayı ekliyoruz son bi defa daha karıştırıyoruz.
  3. İsterseniz kupları istersenizde benim üzere kupları biraz ıslatıp o denli koyup buzdolabında soğumaya bırakın.
  4. Soğuduktan daha sonra kupları aksi çevirip muhallebiyi çıkartıyoruz süsleyip servis yapıyoruz. Deneyeceklere afiyet olsun
    ♥
    .
Sade Muhallebi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst