Rulo Pasta Tanımı İçin Malzemeler
Hamuru için;
Not EkleTarifi Yazdır
Rulo Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Hamuru için;
- 4 adet yumurta
- 1 su bardağından biraz eksik şeker
- 1 paket kabartma tozu
- 1 paket vanilya
- 1.5 su bardağı un
- Sayfamda tanımı bulunan pastacı kremasını yaptım.Siz kremşanti yahut hazır pastacı kreması kullanabilirsiniz.
- 1 paket krem santi
- 1 çay bardağı soğuk süt
Not EkleTarifi Yazdır
- Yumurta ve şekeri tahinden bir tık daha köyü kıvama gelene kadar çırpın.
- Un vanilya ve kabartma tozunu eleyerek ekleyin havasını söndürmeden spatulayla döndürerek karıştırın.
- Yağlı kağıt serdiğiniz fırın tepsisine döküp eşit bir biçimde yayın. (fırının kendi dikdörtgen büyük tepsisi).
- 180 derece ısıtılmış fırında 15 dk pişirin. Çok çabuk pişer yakmayın. Fansız alt üst ayar.
- Piştikten daha sonra çıkartır çıkartmak rulo yapın bu türlü soğutun bu süreci sıcakken yapmazsanız soğukken saramazsınız pandispanya kırılır.
- Pastacı kremasını hazırlayın düzgünce soğuyan pandispanyayı açıp kremayı sürün isteğe nazaran muz koyabilirsiniz benim elimde yoktu o yüzden koymadım muzlu daha hoş oluyor.
- Çok sıkmadan sarin biraz dinlendirin.
- 1 çay bardağı sütle hazırladığınız krem şantiyle üzerini kaplayın.
- Benim konutta akşamdan kalma hazır bisküvim vardı onları rondo dan çekip üzerini süsledim. Sizin elinizin altında ne var ise istediğiniz biçimde süsleyebilirsiz.Hindistan cevizide hayli yakışıyor.
- Dolapta en az 2 saat dinlendirip servis edebilirsiniz.
- Ne kadar dinlendirirseniz o kadar hoş olur.
Rulo Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı