Raffaello Muhallebi Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
Ben beyaz kuvertür çikolata kullandım, başka beyaz çikolatadan da oluyor.
Fotoğraf çekerken vanilyayı koymayı unutmuşum???? muhallebiye vanilya ekledim yalnızca görselde yok????.
Raffaello Muhallebi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
- 8 su bardağı süt
- 8 yemek kaşığı nişasta
- 1 su bardağı toz şeker
- 1 paket vanilya
- 1 paket krema (200 ml)
- 120 gram beyaz çikolata
- 1 çay bardağı hindistan cevizi
- Hindistan cevizi
- Raffaello çikolata
Not EkleTarifi Yazdır
- Krema ve beyaz çikolata hariç bütün gereçleri uygun bir tencereye alıp karıştıralım.
- Ocağa alıp kaynayana kadar devamlı olarak karıştıralım.
- Kaynamaya başlayınca krema ve beyaz çikolatayı ek edip çikolatalar eriyene kadar karıştıralım ve ocaktan alalım.
- Hiç bekletmeden süratlice kaselere paylaştıralım, soğumaya bırakalım.
- İstediğimiz üzere süsleyip servise hazırlayalım.
Ben beyaz kuvertür çikolata kullandım, başka beyaz çikolatadan da oluyor.
Fotoğraf çekerken vanilyayı koymayı unutmuşum???? muhallebiye vanilya ekledim yalnızca görselde yok????.
Raffaello Muhallebi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı