Pudingli Güllaç Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- 1 paket güllaç
- 1 paket puding(neli isterseniz)
- Yarım bardak kavrulmuş kırılmış fındık
- 5 su bardağı süt
- 2 su bardağı toz şeker
Not EkleTarifi Yazdır
- Pudingi tanımına uygun pişirelim soğumaya bırakalım.
- 5 su bardağı süte şekerimizi ilave edip şeker eriyene kadar pişirelim.
- Şeker eridiğinde ılıması için kenara alalım.
- Güllacı 2’ye bölüp yarısının her katında süt dökerek ıslatalım. Üzerine pudingi dökelim.
- Kalan güllacında her katını ıslatarak üzerine ekleyelim. Dilimleyip üzerini nar ,çilek yada fındık ile süsleyelim.
- Güllaç için ben borcam kullandım bol soslu ince sevenler geniş uzunluk kapda kullanabilirler.Afiyetler olsun????.