Pudingli Güllaç

Felaket

New member
Pudingli Güllaç Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket güllaç
  • 1 paket puding(neli isterseniz)
  • Yarım bardak kavrulmuş kırılmış fındık
Güllacın sosu için;

  • 5 su bardağı süt
  • 2 su bardağı toz şeker
Pudingli Güllaç Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Pudingi tanımına uygun pişirelim soğumaya bırakalım.
  2. 5 su bardağı süte şekerimizi ilave edip şeker eriyene kadar pişirelim.
  3. Şeker eridiğinde ılıması için kenara alalım.
  4. Güllacı 2’ye bölüp yarısının her katında süt dökerek ıslatalım. Üzerine pudingi dökelim.
  5. Kalan güllacında her katını ıslatarak üzerine ekleyelim. Dilimleyip üzerini nar ,çilek yada fındık ile süsleyelim.
  6. Güllaç için ben borcam kullandım bol soslu ince sevenler geniş uzunluk kapda kullanabilirler.Afiyetler olsun????.
Pudingli Güllaç Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst