Pratik Muzlu Bisküvi Topları

Felaket

New member
Pratik Muzlu Bisküvi Topları Tanımı İçin Malzemeler

  • 1,5 paket petibör bisküvi (kakaolu yahut beyaz)
  • 2 adet küçük muz (özellikle yumuşamış,dışı kararmış muzlarınız var ise daha lezzetli olur)
  • 1 fincandan bir parmak eksik pudra şekeri
  • 1 fincandan 1 parmak eksik süt
  • 1,5 yemek kaşığı kakao
Pratik Muzlu Bisküvi Topları Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Bisküvileri rondodan geçirelim. Büsbütün un üzere olmasın. Dilerseniz elinizle parçalayabilirsiniz.
  2. Muzları başka bir tabakda çatalla ezelim.
  3. Derince bir tabağa bisküvileri,oda sıcaklığındaki yada yavaşça ılıttığımız sütü ve kakaoyu, muzları ekleyelim.
  4. Güzelce karıştırıp yoğuralım.
  5. Karışımımız büsbütün toparlanınca (hamur kıvamına gelince) dilediğiniz boyutlarda yuvarlaklar yapalım.
  6. İsterseniz bu türlü dış kısmı sade olarak servis yapabilirsiniz,yada hindistan cevizi,antep fistığı tozu,fındık_ceviz tozuna bulayip servis yapabilirsiniz.İşte bu kadar pratik ve fazlaca lezzetli bi tanım????????Afiyet olsun????@acemimutfak2022.
Pratik Muzlu Bisküvi Topları Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst