Portakalı Lokum yavaşça Bir Tatlı

Felaket

New member
Portakalı Lokum yavaşça Bir Tatlı Tanımı İçin Gereçler

  • 2 su bardağı portakal suyu ben 1 bardağını su kulandım
  • 1 çay bardağı şeker
  • 1 portakal kabuğu rendesi
  • 4 çorba kaşığı nişasta
  • Çay kaşığı ucuyla zerdeçal olmasa da olur
Üzeri için

  • Hindistan cevizi yahut pasta süsü
Portakalı Lokum yavaşça Bir Tatlı Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Bütün malzemeyi ufak tencereye alalım hoş karıştıralım.
  2. daha sonra ocağa alalım karıştırarak pişirelim ben küçük bardak kulandım fincanda kullanabilirsiniz
  3. Evvel bardakları suyla çalkalıyalım suyunu dökelim.
  4. Bardaklara hisse edelim.
  5. Oda ısısına gelince dolaba kaldıralım yeterlice soğuyunca yavaşça kenarlarından elinizle bardaktan ayırın.
  6. Havasını çıkarıp aykırı çevirelim.
  7. daha sonra istediğiniz kalınlıkla kesin ben pasta süsü ve hindistan cevizi kullandım istek ettiğiniz üzere süsleyin.
Portakalı Lokum yavaşça Bir Tatlı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst