Porsiyonluk Güllaç

Felaket

New member
Porsiyonluk Güllaç Tanımı İçin Malzemeler

Şerbeti için;

  • 1 bardak toz şeker
  • 4 su bardağı süt
Üzeri için;

  • Göz sonucu çilek
  • Göz sonucu pirinç
  • Fıstık 100 gram güllaç
Porsiyonluk Güllaç Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Öncelikle şerbet için; tencereye süt ve şekeri alalım, kaynamaya başlayınca iki üç taşım kaynattıktan daha sonra altını kapatıp, ılıması için kenara alalım.
  2. Güllaçları kırıp, kuplara hisse edelim. Üzerine göz sonucu sütü hisse edelim ve düzgünce sütü çektikten daha sonra çilek ve fındıkla süsleyelim soğuk servis edelim.
Porsiyonluk Güllaç Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst