Pişmeyen Muzlu Tatlı Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- 2 adet muz
- 1 su bardağı + 1 yemek kaşığı hindistan cevizi
- 2 yemek kaşığı kakao
- 2 yemek kaşığı pudra şekeri
- Çikolata sos
Not EkleTarifi Yazdır
- 2 adet muzu çatalla ezelim.
- Diğer gereçleri ekleyip karıştıralım.
- İster 10. Dakika dolabın buzluk kısmında.İster 30. Dakika dolabın alt kısmında bekletelim.
- daha sonra hal verelim.
- Şekil verdikten daha sonra da bir daha ister buzlukta 10 dakika ister alt kısımda 1 saat bekletelim. ( ne kıvamda seviyorsanız o kadar müddet bekletebilirsiniz müddet değerli değil).
- Son olarak dolaptan çıkarınca marketten aldığım hazır şişe çikolata sos kullandım süslemek için isterseniz puding ve paket sos kullanabilirsiniz. Açıklama uzun sürdü ancak üretimi epey kısa ve epeyce kolay deneyenlere şimdiden afiyet olsun. .