Pınar Altuğ’dan şaşırtan itiraf: Hiç fakat hiç özlemiyorum!

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
Başarılı oyunculuk mesleği ve özel yaşantısıyla sık sık gündeme gelen oyuncu Pınar Altuğ, son olarak yaptığı paylaşımda bir takipçisine verdiği cevapla gündem oldu.

Bir periyoda damga vuran “Çocuklar Duymasın” dizisinde oynadığı Meltem karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Pınar Altuğ, toplumsal medya hesabını faal bir biçimde kullanan ünlüler içinde yer alıyor. senelera meydan okuyan hoşluğu ve 2008 yılından beri Yağmur Atacan‘la sürdürdüğü memnun evliliğiyle dikkat çeken Altuğ, son olarak paylaşımına yorum yapan bir takipçisine verdiği karşılıkla isminden kelam ettirdi.

2009 yılına ilişkin köpeğiyle çekildiği bir karesini Instagram hesabından paylaşan Altuğ, “Su yeni doğmuştu. canım Moet yanımda, Su otomobilinde… Hatırladın mı kocam?” tabirleriyle eşi Yağmur Atacan’a seslendi. Uzun vakittir ailesiyle bir arada İstanbul’un kalabalığından uzaklaşan ve sık sık kamp, piknik üzere aktiviteler yapmaya ihtimam gösteren ünlü oyuncuya bir takipçisi “hemen çabucak Bebek’te otururken… İstanbul’un en hoş semtlerinden Bebek’te boğaz görünümlü meskenden çıkıp Riva’da izole bir siteye yerleştiniz. Eski semtinizi, konutunuzu özlüyor musunuz, arıyor musunuz hiç? Yoksa Riva da Bebek üzere memnun etti mi sizi?” şeklinde soru yöneltti.

Pınar Altuğ toplumsal medya paylaşımı

“HİÇ LAKİN HİÇ ÖZLEMİYORUM”

Fotoğrafın altına sorulan bu soruya kayıtsız kalmayan ünlü oyuncu “Hiç ancak hiç özlemiyorum. Bilakis artık burası bile kalabalıklaşıyor diye mutsuzuz, iş hayatımız yeteri kadar kalabalık da meskenimiz uzakta iyi” diyerek memnunluğunu lisana getirdi.

Pınar Altuğ

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK GÖRÜNTÜ:

Fevzi Kaan Türker Isabella müziğiyle toplumsal medyayı salladı!